![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica
, z dodatkom rdeče paprike
za moški del-![]()
![]()
![]()
-skutina ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica
, z dodatkom rdeče paprike
za moški del-![]()
![]()
![]()
-skutina ![]()
Danes pri nas čebulna juha in pašta za moža z govejimi zreki in omako,zame z paradižnikovo mezgo.
Kako sva dobro jedla ![]()
v pečici sem spekla ribe, iz krompirja naredila pire in dodala predhodno na čebuli in česnu prepražene suhe gobe, na hitro skuhala brokoli kot še ena priloga in pa radič v solati z dodanim enim krompirjem, limona pa za pokapljat po ribi.
Sladica najprej kava, zvečer pa spečem pito s kremnim nadevom in po vrhu figami ![]()

O me veseli, da imate novo kužico!!
Uživajte z njo!
Pri nama danes postrv in krompir iz pečice, rukola v solati

Pri nas danes duseno rdece zelje, pecen piscancji file v pecici s cebulo v naravni omaki, mlinci, mesana solata, mlado vino. Za sladico blejska grmada in prosecco.
Jutri bo juha, krompir s cikorijo, krompir z blitvo, dusen losos, solata.
Včeraj: rižota in rdeča pesa.
Danes za nas kuhajo drugi, vem, da bo dobro, kaj pa bo, pa ne vem.
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
juha z gresovimi knedeljčki
domači mlinci
dušeno rdeče ![]()
pečeni kosi domačega ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-skutina ![]()
Kaj naj jaz napišem. Ni bilo glih martinovo kosilo. Juha z vlivanci, puranji natur zrezki, iz skrinje krompirjevi svaljki, kruhovi cmoki, riž, gotova omaka in zelena solata Pa en vinček po kosilu, pa kava! Nekaj sladkega pa tudi.
Mi včeraj meso iz žara, šobsko solato, pomfri, krompir pečen v foliji.
Danes pri tašči martinovi kosilo: kostna juha z rezanci, pečen piščanec, svinjska pečenka, mlinci, dušeno rdeče zelje, za sladico pa je bil zelo dober čokoladni puding z dušenimi jabolki. Na kavico smo pozabili, zato sem si jo skuhala malo prej doma.
Sporočilo je spremenil(a) Lotti dne 11. nov 2018 16:43
Predvčerajšnjim testenine z mesno in paradižnikovo omako, včeraj stročji fižol s paradižnikom, krompirjem in mesom

Danes goveja juha z rezanci, pečeni piščančji kosi, sv.kare, pražen krompir, rdeče zelje z jabolki, tiramisu z malinami

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11. nov 2018 20:32
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Kruhove kroglice