Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Makaronovo meso, zelena solatka. LP! A.Jerneja
Jade, po moje gre za "filo", nadev, s katerim polnimo piščanca, samo, da ga je rozanec zavila v folijo in spekla. Vsekakor dobro, čeprav jaz spečem kar brez folije. Naredim štručke ali pa kar enotno plast v, najbolje glinastem, pekaču. Fino je, če so v fili tudi pražena jetrca. Pa morda med peko kake 2x malo z juho polijem, da se zgornja plast preveč ne izsuši, ampak se samo zapeče. No, bomo videli, ali imam prav. rimljanka
Zelenjavna juha, ocvrte bučke, v kosih krompir, kumarična solata LP! fakin712
Rimljanka prav imaš- sva se z jade o tem pomenili na ZS. Danes: golaž, kruhovi cmoki Lep dan in veliko se smejte
Res je, rozanec je že potešila moj firbec. jade
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3311 in stročji fižol v solati. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 29. avg 2006 13:17:15
Danes: vampi in polenta zvitorepka
torek: zelenjavna juha od včeraj, pečen svinjski vrat, dušena mešana zelenjava ala pospravi hladilnik, solata Julija
Danes segedin in krompir v kosih fresh
Danes pohane bučke, svaljki z belo omako in solata iz paradižnika in kumar, včeraj brstini ohrovt in dve solati, grška in zelena in rdeč radič s fižolom. katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti