Mopsika, sem že mislila, da imata s hribovcem skupaj kosilo ![]()

Poletni svaljki z dimljenim lososom
Mopsika, sem že mislila, da imata s hribovcem skupaj kosilo ![]()
Četrtek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
| anka je napisal/a: |
|
Mopsika, sem že mislila, da imata s hribovcem skupaj kosilo NutellomAnka
|
Ha, ha, ha, ha, Anka, ja imava podobno kosilo, z razliko, da mi nimamo domačih gob in da jaz svoji kuhi ne dodajam smetane in da imamo namesto
, po dooolgem času , zdrobove cmoke , recept iz kulinarike, pa mi noče pustiti, da bi prilepila recept.
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija) ![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. okt 2017 15:38
Danes filane paprike iz zaloge, pire krompir, mešana solata, zame pa piščančja juha, meso iz juhe, v kosih krompir in solata
špageti, haše omaka, motovilec
Danes domača pica z jurčki ( kaj morm če jih je pa tolk blo)........
Jutri kosilo pri Racmanu pri Brežicah.....
Nedeljsko kosilo pa gostilna Lovenjak, še prej pa lepote Bukovniškega jezera.......
Matr se mi gode........
| mopsika je napisal/a: | ||
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija) Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. okt 2017 15:38 |
.......saj jaz tudi redko dodajam smetane v omake, a to kosilo je bilo bolj za "tamlade", ki so pred kratkim dobili otročička, pa jih mal crkljam in zdaj jejo kot termitki...........![]()
Jaz pa smetane ne dodajam v jedi oz izredno redko. Za moj okus mi s tem preveč zbledi okus osnove jedi (npr gobova omaka ali juha, s tem se znatno zmanjša okus gob). Tako da raje kuham v naravnih omakah, za zgoščevanje, če je potebno, pa dodajam škrob ali mleto proseno kašo.
Mopsika, probaj, če gre, prekopirati link od recepta in potem prilepiti sem ![]()
Danes pa bo malica in kosilo kar isto, kruh z ogljem ter fižolov namaz s črnimi gobami, česnom in peteršiljem z dodatkom rdeče redkvice, pa kakšna mandarina poleg.

Jutri krapov paprikaš s pečeno polento, solata. V nedeljo pa goveja juha z rezanci, pečena hokaido buča, rdeče zelje v omaki, mlinci, pečena račka; hčerka ima rojstni in je to njena želja.
| malaga je napisal/a: |
|
Jutri krapov paprikaš s pečeno polento, solata. V nedeljo pa goveja juha z rezanci, pečena hokaido buča, rdeče zelje v omaki, mlinci, pečena račka; hčerka ima rojstni in je to njena želja. malaga
|
Malaga, moj sin je tudi zelo rad imel takšno-Martinovo kosilo, večkrat na leto![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Bujta repa