Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ha, bomo videli kakšno "na maščobi temelječo hrano" bo ustvarila tašča... če mi kaj ne bo všeč, bom mojmu prišepnila na uho: "Greva domov!" in skočila v prvo pizzerijo. Vseeno se mi zdi pica lažje prebavljiva kot pa taščina kuha. Na žalost je to dejansko res- čeprav sem jo določenih stvari že navadila (pa čeprav sem dooooosti mlajša od nje), je še potrebna trde roke Pa dobet tek vsem tistim, ki boste danes jedli bolje od mene Lep dan in veliko se smejte
včeraj: dunajski zrezki, tenstan krompir, goveja juha, solata danes: piščanec s spomladanskim nadevom jutri: makaroni s tunino omako LP Tina
danes: polnjeni lignji, pečen krompir, zelena solata s paradižnikom, jogurtno poletno pecivo Nena
ponedeljek: goveja juha, pečeni in dunajsko ocvrti puranji zrezki, pečen krompir, bučke, solata Julija
Danes bodo naravni zrezki za prilogo pa dušen grah in pire krompir...pa solatka ANJA
Včeraj: Goveja juha, pražen krompir, ocvrti puranji zrezki, govedina iz juhe, zelena solata, paradižnikova solata, stročji fižol v solati. Popoldan pa meso iz žara + ostalo kar paše zraven. jade
danes: polnjene bučke z meltim mesom, solata jutri: boranja in borovničev zavitek brkn83
Danes: čobra z vso možno mlado zelenjavo (ki trenutno raste) in koščki konjskega mesa Lep dan in veliko se smejte
danes: filane paprike, pire krompir, solata fresh
Danes: Kuhana krompir in stročji fižol, zabeljeno z ocvirki in kislo smetano. jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti