Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: lignji na žaru, slan krompir, tržaška omaka, paradižnikova solata zvitorepka
Spet (!) so doma izjavili, da imajo željo po filani papriki. Naj bo: filana paprika in zelena solata Lep dan in veliko se smejte
Včeraj: Pečen krompir, rdeča pesa v solati. jade
paradajz juha s noklicama tijesto s ribanim sirom i bučne polpete(za mene i kćerkicu) pečena puretina s mladim krumpirima (kada dođe mužić) krastavci salata Lidija...
Rožanec čestitam, mislim da morajo biti tvoje paprike 1A s črtico, ker jih imate tako pogosto na jedilniku, zakaj pa ne, če vam paše. Mi bomo pa danes filane bučke in pire krompir. ANJA
Včeraj: mlad krompirček in piščančje kolbice- pečeno v pečici, skleda zelene solate, sladoled lp alexis
četrtek: zelenjavna rižota, zelena solata Julija
pri nas pa je treba iz hladilnika počistiti še nekaj zelenjave, zato bo danes juha iz cvetače, ocvrte bučke, riž s kakšnim dodatkom in dušena cikorija. pa seveda veliko solate. fresh
Pri nas bo jutri sama zelenjava. Pečene bučke, paprika, paradižnik. čebula, malo naribanega korenčka, vmes še grah za mojo hčer, zraven pa solata, veliko solate. fakin712
petak: poriluk pohana piletina palačinke s domaćim džemom od marelica Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti