![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, paradiznikova solata, za moške
-na kosilo sem povabila še mozevega nečaka, ker sta starša na dopustu
, zame ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, paradiznikova solata, za moške
-na kosilo sem povabila še mozevega nečaka, ker sta starša na dopustu
, zame ![]()
tople kumare s krompirjem (isto kot včeraj
), kuhani štruklji na sopari z drobtinicami
danes filane paprike in kruh

Danes na voljo dragega...Golaž in polenta...Še prej pa goveja juhica...nevem kako to paše skupaj ... hehehhe..
sabinčica![]()
![]()
![]()
Danes:
golaz, pire
, domača endivija, nektarine.
![]()
Danes ob burji juha iz vrečke, popečeni koščki perutnine in svinjine, popečen krompir, dušene bučke, paradižnikova solata, vino, voda, limonada
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes sva imela-golaž iz zaloge,testenine metuljčki in mešano solato.
Jutri bo goveja juha z rezanci,pražen krompir,pečeni sv.kareji in kumarice s krompirjem ter paradižnikova solata s papriko in čebulo.
MOJE ZLATO zelo te pogrešamo,saj forum brez tebe ni več popoln,zelo pogrešam tvoje napotke za vsakdanja kosila,upam,da se še oglasiš in nas razveseliš.
mojih6danes pečen piščanec, pečen krompir in radič z zeljem v solati
jutri piknik
Grahova juha, losos, endivija s krompirjem, ledena kava.
SonjaMoje zlato....jaz te tud pogrešam, pa ežoja... pa Brandiča....pa še koga...........ne da se mi več igrat Tome Avgusta...žal... uživajte, tam kjer se zadržujete, pa spomnite se kdaj, pa kaj napište.....![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom