Včeraj: krompirjevi njoki z gorgonzolno omako, cvetača in korenje v solati.
Danes: svinjski zrezki v gobovi omaki, pire krompir, mešana solata in jagode s smetano.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Včeraj: krompirjevi njoki z gorgonzolno omako, cvetača in korenje v solati.
Danes: svinjski zrezki v gobovi omaki, pire krompir, mešana solata in jagode s smetano.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Žrebičkov golaž in Salzburški žličniki, škoda da mi je zmanjkalo jajc, drugače bi bili še za večerjo :)
testenincaV torek pica, v sredo zelenjavna corba s konjskim mesom
danes prazena ajdova kasa, gobe v smetanovi omaki in zeljnata solata. Na sladico smo pa kar pozabili
ma bo cez vikend, verjetno dunajski valovi![]()
Danes: pražen krompir, piščanec z šampinjoni in korenčkom, mešana solata
breskvaKurja juha z žličniki za bolnike, fuži s paradižnikovo omako, zeljna solata.
rižota in rdeča pesa
Pozno popoldne pa še bagetke s pomočjo novega pekača:
Danes bodo cevapi, po narocilu, pravi leskovacki, pa topla lepinja in kajmak![]()
Balenka, zdaj si me pa čist prepričala, da ta pekač pa tud jast nujno moram imet ![]()
![]()
Danes: zame ostanki včerajšnega kosila, za moža pogreta sarma iz zamrzovalnika in slan krompir v kosih, sladice ni, bo najbrž kar en sadni smuti ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet s svežim
mesom![]()
![]()
, spekel se je
čebulni
z ocvirki.
![]()
Ostalo je nekaj krompirjevih svaljkov, ostanki paprike so se valjali po hladilniku. Pa sem na olivnem olju peprražila čebulo, dodala narezano papriko, česen, poper, dimljeno mleto papriko, malo ingverja, sojino omako, sesekljan peteršilj in na koncu dodala še kuhane svaljke. Plus skleda zelene solate zraven, vam rečem, odlično kosilo izostankov pa na hitro.

mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Pašta s pivom in slanino