Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi,

mamini krofi veliko bolje zbijajo otrokom vročino kot aspirin. Če ne verjameš, poskusi

Sonja

Četrtek:                                                     

Pozdravček!

ne vem, če paše na ta debeli četrtek, ampak, pri nas danes pire krompir, filane paprike, kitajsko zelje in radič v solati,

namesto krofov orehovi štruklji   

tabu

ne vem, če paše na ta debeli četrtek   Zakaj pa ne bi pasalo

mopsika

Vceraj zelenjavna minestra in kruh.. Danes peceni svinjski zrezki, krompir v solati z endivjo in placinke z nutelo ter smetano

satilon

Danes: za predjed domači krofi (tako je, ko se pred kosilom oglasiš pri stari mami ;)), nato pa široki rezanci s sirovo omako in solata, ostali so jedli še domač štrudel (ja, niso bili vsi deležni krofov ;))

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes: dušeno sladko zelje, svinjski zrezki, njoki, pozneje pa še portugalski kremni riž

breskva

Danes: pečene postrvi, francoska  in pesa v solati

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes:   pasulj z domačo prekajeno  , domač,  krofi.

mopsika
limnol je napisal/a:
Trixi,

mamini krofi veliko bolje zbijajo otrokom vročino kot aspirin. Če ne verjameš, poskusi

Sonja

Na žalost pri skoraj 39 stopinjah vročine mu hrana sicer diši, pojesti pa ne mora skoraj nič. Le napitki -čaj, limona, pomaranča, smuti iz sadja..Sem mu šla danes kupit njegov najljubši krof s čokolado, oblit s čokolado pa nič.Bomo počakali še kak dan, mogoče bo pa na pustni torek že v redu. Upam, da jaz tudi.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti