Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: kruhov skutn štruklj, svinjski medaljoni v smetanovi omaki, mešana solata

breskva

Breskva kako pa narediš kruhov skutni štrukelj?

testeninca

Popečena zelenjava (cvetača, bučke, korenje, korenina peteršilja, rdeča pesa) in kuskus. Za mesojedca še piščančji fileji.

Za posladek pa sadna solata.

RadaJem

Danes: brodet in še topel kruh

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes, ostanki:  eden joto, dva ričet, jetrnica, domač ,    pita.

mopsika

Včeraj pizza, danes skutini štruklji. popoldne pa .

Balenka

Zelenjavna čorba z rdečo kvinojo, skutno-špinačni polžki iz listnatega testa, pesa v solati. Za posladek malinovo-bananin smoothie s kefirjem.

RadaJem

Danes pri nas bučna juha, rižota s teviškim radičem, solata iz kitajskega zelja, štrucarja, rdečega radiča, rdeče čebule in motovilca,

včeraj smo imeli govejo juho, pire krompir in zabeljen brstični ohrovt,

jutri bo pa korenčkova juha, svinjski zrezki po mehiško, radič in kitajsko zelje v solati 

tabu

danes; pečenvrat, pečen krompir ter mešana solata

jutri; goveja juha, piščanec,  ( nevem še kakšen) zelena solata ter pita. Zraven pa še kozarec 

mamazeljka

Polnjeni jadranski lignji (lovke, pršut, feta sir, olive), pečeni na krompirju. Nadeva mi je ostalo in sem zarezala žep v piščančji file in še dva kos tega spekla zraven. Plus zlena solata in liter refoška.

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 23. 2016 17:29

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti