Ričet in nič drugega
yulchi
Korenčkova juha
Ričet in nič drugega
yulchiSarme, v kosih krompir.
Kjer je volja, tam je pot. Trixibreskva, zanimiv mi je talele riž z beljakovo skorjico. Zaupate recept?
ŠPANSKI RIŽ
Riž skuhamo v mleku, ki smo ga solili, ter dodali vanili. Ko je skuhan dodamo maslo, sladkor in rumenjake, ter zmešamo. Polovico zmesi damo v namazano posodo. Obložimo z narezanimi jabolki, po vrhu damo preostalo zmes. Iz beljakov in malo sladkorja naredimo sneg in ga damo na riž, ter spečemo.
Danes: kremna juha iz čečerike, jabolčni narastek s snegom

Včeraj so bili gratinirani široki rezanci in solata. Danes pa smo si privoščili kosilo v Pomaranči. ![]()
Vceraj endivja s krompirjem in hrenovke.
Danes bo goveja juha z nudeljci, govedina iz juhe, duseno rdece zelje, tenstan krompir, motoviljec. Za sladico sem spekla buhteljne z vanilijevo kremo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: kisla repa, pire
, krvavice
, cimetovi kifeljčki.
![]()
Danes goveja juha (iz zaloge) z rezanci, pražen krompir, pečeni kosi piščanca, sv.kare, mešana solata ( motovilec, zelena, zeljna in rdeča pesa
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Segedin golaž in sveže pečen kruh.
dagaVčeraj: Zelenjavna juha in palačinke
Danes: Pečen krompir in rdeča pesa
Danes: dušena kisla repa, pečenice, matevž, jabolčni polži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Korenčkova juha

Slana pita (Salty pie)