Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bodo telečji trakci z njoki, mešana solata

Za sladico palačinke. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: pečeni puranji zrezki, črni riž z zelenjavo (por, paprika, korenček), radič z bučnim oljem

Danes: polnozrnati linguini s čičeriko in suhim paradižnikom, radič z bučnim oljem, močnejša polovica ima še košček ene od zgornjih čokoladnih mousse tortic z višnjami.

Ninja24

Sporočilo je spremenil(a) Ninja24 dne 20.okt 2015 11:57

Danes:  isto , kot včeraj-polnjene paprike , pražen , endivija in radič s krompirjem.

Spekel se je .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20.okt 2015 12:39

Torek:

Pozdravček!

Sobota: mlečni riž.

Nedelja: goveja juha z rezanci, govedina, pečena goska, restan krompir, mešana solata, kremne rezine, 

.

Ponedeljek:  juha z rezanci, restan krompir, pečena kokoška, zeljna solata, kremne rezine.

Torek: fižolova enolončnica  z mesom, sladki polžki. 

Balenka

Danes: goveje srce vomaki,pražen krompir.endivija s fižolom, krem šnita

dvorana

Danes: zarebrnice, njoki, dušeno zelje, piškoti domači prijatelj

breskva

Aja vsem k me mal pohvalile hvala....  babika1951 , naor , Trixi  Drgač pa v ponedeljk doma mal razvajal  Za pozno kosilo burek z bučo in jajčevci .... mljask.... za sladko pa PEČENA MUŠKATNA BUČA Z BELO ČOKOLADO ... to bil pa še večji mljask

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes: makaronflajš, zelen in rdeč radič, endivija s , ponovno pita, na željo mojih dveh, ker je tako dobra.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21.okt 2015 13:16

kokošja juha z rezenci, pire krompir, goveji zrezki v omaki in zelena solata

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti