Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:             

Pozdravček!

Moja dva sta si zaželela ocvrte bučke, piščanca, pražen krompir in rdečo peso.

Za posladek palačinke.

Jaz pa sem včeraj buzaro s škampi, danes pa ribjo solato. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

JJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, jaz bi se pri Dragički  abonirala.... Pa ne pomnim, kdaj sem makaroneflajša nazadnje jedla, tašča je že nekaj mesecev na morju in kot ga ona naredi, ga jaz ne znam.

mamamia

Polnozrnati peresniki (veganski)

por v solati, voda

mzm

mzm, kako pa ti pripraviš por v solati? 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: aromatična polenta, zelenjavna omaka, paradižnik , paprika, kumaro v solati

breskva

no, midva sva včeraj res jedla ribe in sicer orade, pečene v pečici skupaj s krompirjem, zeljna solata

danes pečena piščančja stegna, na pari dušena cvetača in brokoli, zelena solata in radič

jutri bo pa dušeno kislo zelje s slanino, kranjska klobasa in zelena solata z radičem

Danes:  kremna juha iz muškatna in    , ,   palačinke z marmelado in nutelo.  Kuha se  marmelada iz hokaido  in  , zaradi radovednosti, kakšen bo okus, diši mamljivo.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 25. 2015 15:48

Petek:                                                    

Pozdravček!

Trixi je napisal/a:

mzm, kako pa ti pripraviš por v solati? 

V ponvi na hitro podušim narezan por in česen, na koncu pošpricam s kisom. Včasih sem ga vrgla v krop za par minut, a mi je v ponvi bolj okusen (enako tudi kot špinača)

Od včeraj mi je ostalo nekaj pašte, še prej pa zelenjavna mineštra

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti