Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Juha, dušena vratovina, blitvini polpeti, paradižnikova omaka, riž, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

danes kalamari,solata za nekatere hrenovka dobrodošla ossi,smeškoti so v tistem rumenem krogcu kjer je črka s pol pa sam na smeškota klikneš in že je prilepljen v besedilo.

runo01

Danes, po dolgem, dolgem času:  "topu" paradajz- dušen paradižnik z jajci,  , zadnji koščki

pite.  se je ravnokar spekel.

mopsika

Sam sem res ena  ...haha. Hvala vam!

Petek, 21.8.2015:

paradižnikova juha

francoska solata, mini pohančki

grozdje

kava, linško pecivo (delala včeraj)

Danes kuha tašča, ker sta otroka pri njej in bo poslala kosilo tudi nama.

@Trixi - zdaj bom pa imela tremo, da napišem kdaj tudi kaj izvirnega

Ossi

Ossi, pridejo obdobja ustvarjanja, pa obdobja kuhanja ( jaz sem trenutno v tej fazi zaradi pomanjkanja časa)...

Tako kot včeraj potepi po trgovinah predvsem zaradi šolarčka, zdaj pa se kuha goveji golaž, zraven bo polenta, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes sem bila prej domapa smo ze kosili sataras. Jutri puranja jetrca s cebulo, polenta s parmezanom, solata. V nedeljo stefani pecenka, tenstan krompir, kumare v omaki, solata. Ce je pehtran kaj zrasel, bom spekla pehtranko s skuto. Ce ni pa skutin strudelj.

satilon

Juha, perutničke v paradižnikovi omaki, polenta, pečena bučka, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes za moja dva pasulj s kranjsko klobaso, kruh

Zame škampi v buzari. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: na žaru pečena postrv, zraven krompir z blitvo, pečeni jajčevci, bučke, paprike, paradižnik in                           kumarice v solati, sladoled

Jutri: bučna juha, pečen polnjen piščanec, štruklji z nadevom iz rdečega zelja, pražene bučke, borovničeva

pita

Dober tek

marju

Sporočilo je spremenil(a) marju dne 22. 2015 14:43

danes čufti, pire krompir in endivja z radičem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti