![]()
![]()
![]()
Danes: boranja![]()
![]()
,
, zadnji koščki tiramisuja, breskve.
![]()
![]()
![]()
Danes: boranja![]()
![]()
,
, zadnji koščki tiramisuja, breskve.
Danes pri nas:
česnova kremna juha z opečenimi kruhovimi kockami
pečena ščuka
radič in endivija s fižolom v solati
sveže žemljice
rimljanka
Pri nas domač paradižnik v solati, pečen piščanček file in ledena kava. Zraven smo imeli kupljene kvašene palčke z olivami.
Jutri pa: kumarice v solati, krompirjev pire z ocvirki in poletni polpeti (1/3 mletega mesa, 1/3 naribanega sira (jošt) in 1/3 bučk), skuhano in pojedeno v borovi senčki. ![]()
jutri: moja najmlajša ima 18 let, zato kosilo po njeni želji: kalamari ( ocvrti, na žaru, polnjeni), zraven krompir z blitvo, solata( paradižnik, kumare , paprika) in seveda TORTA in kozarec penine. Vse Najboljše
marju
pečenka, pečen ![]()
![]()
, paradižnikova solata
Danes: grahova kremna juha, ameriške palačinke
breskvavčeraj pečen piščančji file, pečen krompir in paradižnikova solata
danes piknik
![]()
![]()
![]()
Danes: kranjske
, paradižnikova solata,
, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosta bučna juha z nekaj kapljami domačega bučnega olja, panzanella.
Danes se je kuhala boranja in pire krompir. Zadnje dni smo uničili nekaj kg pečenih paprik, pečenih reberc in veliko limonade. Tudi tenstan krompir sem delala, kljub vročini in je šel brez problema. Jutri pa bo najbrž dunajc in solata s krompirjem, jabolčni štrudel pa zagotovo.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Zviti krofi