Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa bučkina juha, malo pozneje pa še pica na željo mladine.

RadaJem

Sreda:            

Pozdravček!

Pri nas včeraj golaž, široki rezanci, zelena solata

danes pa zelenjavna juha, slivovi zdrobovi cmoki, kompot iz breskev in hrušk

tabu

Mopsika, ti si ena super gospodinja. Vsak dan kuhaš poolna kosila vse kot je treba ,vedno sladica pa to. Dej nabavi že en fotkič pa mal poslikaj res bi ful rad videl tele tvoje kreacije :) 

Da ne bom smetil pr nas dones filana paprika s kruhom, bre sladice , žal :(

hedonist

O, hvala Hedonist za tvojo pohvalo.    Nisem ena super gospodinja,   sem takšna, kot vsi in vse tukaj na kulinariki.    Že nekaj let je žal, moj poklic samo gospodinja.    Imam dovolj časa in tudi veselje do kuhe, sploh, ko  vidim, da moja fanta rada pojesta, kar skuham.    Kot vidiš, ne kuham čisto nič posebnega, pač pa domačo hrano,  nobenih posebkov,    ker niti ne znam, niti ni nobene potrebe.    Kar se pa tiče sladic, po pravici povem,    da celo življenje nisem delala nobenih sladic,    ker sem imela občutek, da za te stvari nisem nadarjena, sploh, po nekaterih neuspelih poskusih.     No, ko sem čisto slučajno našla kulinariko in začela brati tako preprosto in enostavno napisane recepte, zraven pa še mnenja,   sem začela tudi s peko in dobila neverjetno veselje.    Tako se sedaj dokazujem za vsa leta nazaj, ko pri nas ni bilo domačega peciva, ampak vedno kupljeno.     Kar se pa tiče slikanja, nimam svojega mobitela,   ker ga ne rabim,  na sinovega se pa ne spoznam, niti ga nikoli ne uporabljam.

mopsika

Danes: dušene bučke, tortellini, pečene perutničke, mešana solata

breskva

Danes:  polnjene paprike,  piresolata, tiramisu, breskve.

mopsika

mopsika je napisal/a:

O, hvala Hedonist za tvojo pohvalo.    Nisem ena super gospodinja,   sem takšna, kot vsi in vse tukaj na kulinariki.    Že nekaj let je žal, moj poklic samo gospodinja.    Imam dovolj časa in tudi veselje do kuhe, sploh, ko  vidim, da moja fanta rada pojesta, kar skuham.    Kot vidiš, ne kuham čisto nič posebnega, pač pa domačo hrano,  nobenih posebkov,    ker niti ne znam, niti ni nobene potrebe.    Kar se pa tiče sladic, po pravici povem,    da celo življenje nisem delala nobenih sladic,    ker sem imela občutek, da za te stvari nisem nadarjena, sploh, po nekaterih neuspelih poskusih.     No, ko sem čisto slučajno našla kulinariko in začela brati tako preprosto in enostavno napisane recepte, zraven pa še mnenja,   sem začela tudi s peko in dobila neverjetno veselje.    Tako se sedaj dokazujem za vsa leta nazaj, ko pri nas ni bilo domačega peciva, ampak vedno kupljeno.     Kar se pa tiče slikanja, nimam svojega mobitela,   ker ga ne rabim,  na sinovega se pa ne spoznam, niti ga nikoli ne uporabljam.

mopsika

mopsika, jaz te tako zelo rada berem, ker si mi zelo podobna...

pred leti sem, dneve in dneve preživljala v službi, razdajala sem se za skupno dobro, da so naši zaposleni dobili plačo, da so njihove družine lepo živele, da so lahko rekli, živimo v eni čudoviti skupnosti,,, ampak jaz sem v temnih nočeh domov nosila odgovornost... do mojega moža, do sina...ob polnoči, ko bi morala spokojno spati, sem se obremenjevala, kaj bosta moja ljubljena jutri jedla... sem vedno pristavila nekaj na žlico, govorila sem si, saj onadva imata to rada... ko bi se vsaj kdaj vprašala, pa sploh to imata rada??? Na mnogo vprašanj ne dobim odgovora, ne dovolite, da se boste kdaj koli o tem spraševali '''

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Četrtek:                                           

Pozdravček!

Danes: filana paprika, paradižikova solata, sladoled

jutri: zelenjavna mineštra. hrenovke v testu, sladoled

marju

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti