Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo kosilo enako kot včeraj. Včeraj sem kuhala, danes bom pa samo pogrevala. V planu je še za kasneje: pečen piščanček, bučke na zmenku in zelena solata, pa se mi zdi, da bova to imela kar jutri  kako vročina name slabo vpliva  mož jo pa tudi dobro ne prenaša 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes:   pečen sv. kare,   pražen ,    pečene,    kristalka, breskve.

mopsika

pa 40 stopinj v senci,

ampak vseeno kaj skuhamo, danes smo jedli pire krompir, omako iz bučk, solato iz paradižnika, paprike, kumarice,

pa sladke dalmatinske čebule- res je dobra, pri nas se je na žalost ne dobi, tako da si zdaj damo duška

tabu

Piščanec v limonini omakis česnom, kuskus z zelenjavo, uzbekistanska zeljna solata, burmanska kumarilčna solata s sezamom

mamamia

Sobota: palačinke z mesom, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara)

Nedelja: široki rezanci, hitra sirova omaka, mešana solata, malinine rezine s smetano

breskva

Wow, super mamamia!

Pri nama pleskavice in kumarična solata

Mi smo bili danes povabljeni na piknik in uživali v dobrotah z žara.

RadaJem

Danes kosilo v odlični gostilni Pečnik v Brestanici:

paštetka, opečen kruhek, ješeprenjeva solata

gobova ali goveja juha

pečen krompir, ravioli, dunajski in zrezek v gobovi omaki

mešana solata

panacota

Balenka

Včeraj: juha, ocvrti piščančji trakci panirani z dodatkom bučnih semen, zvitki iz ostanka vlečenega testa, polnjeni z nadevom iz bučk in česna, zelena solata, jabolčni zavitek.

Danes: ostanek piščančjih trakcev od včeraj, pečen mlad krompir, zelena solata, sladoled.

Sandra_a

uf, tisto zgoraj je bilo včeraj, danes bo pela domača kuhača:

filana paprika in pire krompir in zrezek za enega Metkota, mešana solata in 

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti