Danes:
Čorbico bova imela za dva dni, pijačo delava pa sproti ( lubenica, limona, led in bazilika ).
Če bo šlo tako naprej, bom morala zvečer spet v Hoferja po ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
Čorbico bova imela za dva dni, pijačo delava pa sproti ( lubenica, limona, led in bazilika ).
Če bo šlo tako naprej, bom morala zvečer spet v Hoferja po ![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj in danes pečen piščanec, včeraj zraven zelena solata in na pari dušena cvetača in brokoli prelito s tržaško omako, danes zraven zelena solata z avokadom, kumarami in koščki dimljenega lososa. Iz ostankov piščanca bom naredila pa piščančjo juho za v skrinjo.
Danes bo kosilo enako kot včeraj. Včeraj sem kuhala, danes bom pa samo pogrevala. V planu je še za kasneje: pečen piščanček, bučke na zmenku in zelena solata, pa se mi zdi, da bova to imela kar jutri ![]()
![]()
kako vročina name slabo vpliva
mož jo pa tudi dobro ne prenaša ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečen sv. kare
, pražen
, pečene
, kristalka, breskve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa 40 stopinj v senci,
ampak vseeno kaj skuhamo, danes smo jedli pire krompir, omako iz bučk, solato iz paradižnika, paprike, kumarice,
pa sladke dalmatinske čebule- res je dobra, pri nas se je na žalost ne dobi, tako da si zdaj damo duška
tabuPiščanec v limonini omakis česnom, kuskus z zelenjavo, uzbekistanska zeljna solata, burmanska kumarilčna solata s sezamom

Sobota: palačinke z mesom, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara)
Nedelja: široki rezanci, hitra sirova omaka, mešana solata, malinine rezine s smetano
breskvaWow, super mamamia!
Pri nama pleskavice in kumarična solata
Mi smo bili danes povabljeni na piknik in uživali v dobrotah z žara.
Danes kosilo v odlični gostilni Pečnik v Brestanici:
paštetka, opečen kruhek, ješeprenjeva solata
gobova ali goveja juha
pečen krompir, ravioli, dunajski in zrezek v gobovi omaki
mešana solata
panacota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Pečenice na leči