Včeraj pica na željo mulčkov in igrivo popoldne ob reki, danes mlad pečen kifeljčar in skleda mešane solate, jutri pa nas razvaja moja zlata tašča, se bomo pustili presenetiti :)

Srbski pasulj
Včeraj pica na željo mulčkov in igrivo popoldne ob reki, danes mlad pečen kifeljčar in skleda mešane solate, jutri pa nas razvaja moja zlata tašča, se bomo pustili presenetiti :)
Sobota:
![]()
Pozdravček!
Danes pri nas: mineštra - z vsem z vrta, joj, je bila dobra; kruhovi cmoki in zelena solata
Kosilo se še peče: pečen ![]()
![]()
, pečene ![]()
(mrene bodo tokrat), zelena solata.
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Veliko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za kosilo pa zabeljen stročji fižol, pire krompir in zeljna solata
tabuPetek: poletna rižota, stročji fižol v solati
Sobota: sirov burek z zelenjavo, zelena solata
breskvadanes naravno pečeni piščančji fileji in krompirjeva solata
Danes piknik za hišo ob bratovem Abrahamu- čevapčiči, ražnjiči, vratovina. piščančje perutničke, kračke, pečena zelenjava, paradižnikova solata, več vrst peciva, orehova potica in super dobra torta
Jutri: bučkina juha, pečena postrv, krompir z blitvo, za sladico pa ostanki od danes
marju
![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti piščančji koščki
, pečen kifeljčar
, kristalka, nektarine,![]()
![]()
![]()
![]()
Nedelja:
![]()
Pečene puranje perutničke, ščipanci z blitvo, korenček in malancan v omaki, solata s fižolom; sirnica z blitvo

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Miklavževi parkeljni