Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Naor, najlepša hvala.

mopsika

Danes: pirina mineštra

pečen mlad krompir (se še peče), bučke v solati, teran in voda, ker praznujem, dan se bo začel krajšat

lp

mzm

danes pri nas pica

satilon

Včeraj: juha, makaroni s tunino omako, kumarična solata.

Danes sva dve uri s tamlajšim bila pri zdravniku (sistematski), pa sem se kar pri tašči naročila za kosilo: juha s palačinkami, sv. kare v omaki, njoki in solata.

Jutri sem naročena pri zobarju, tako da bo ponovno kosilo pri tašči. Kaj bo skuhala, še ne vem. Če bom lahko jedla, pa še tudi ne. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: marelični cmoki iz skutinega testa

breskva

Danes: Riž z zelenjavo, pohan piščanec, zelena solata.

Včeraj: ragu, za sladico presna tortica:

www.slascicarka.blogspot.com

Danes:  riž z zelenjavo, ostanki pečenke, motovilec in kristalka,  pecivo.

mopsika

Spet po nekaj letih obujamo običaj, da imamo na zadnji  šolski dan pizzo. Danes je pečena doma v veselje prvošolčka. Zraven jabolčna pita in jabolčni štrudelj pridnih rok moje hčerke. Hura za počitnice. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mme je napisal/a:

Danes: Riž z zelenjavo, pohan piščanec, zelena solata.

Včeraj: ragu, za sladico presna tortica:

www.slascicarka.blogspot.com

Mme, se kje danes še skriva kakšen košček te čudovite tortice ??? 

Danes: čorbica brez imena, okusna...jo je zmanjkalo prej, kot je bila dodobra skuhana, pol pa ohlajena lubenica in lepa spričevala mojih vnukov. Čudovit dan

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: blitva s paradižnikom, njoki, mešana solata, malinova pena

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti