Naor, najlepša hvala.

Bolj enostavno in poceni ne gre
Naor, najlepša hvala.
Danes: pirina mineštra
pečen mlad krompir (se še peče), bučke v solati, teran in voda, ker praznujem, dan se bo začel krajšat
![]()
![]()
lp![]()
danes pri nas pica![]()
![]()
Včeraj: juha, makaroni s tunino omako, kumarična solata.
Danes sva dve uri s tamlajšim bila pri zdravniku (sistematski), pa sem se kar pri tašči naročila za kosilo: juha s palačinkami, sv. kare v omaki, njoki in solata.
Jutri sem naročena pri zobarju, tako da bo ponovno kosilo pri tašči. Kaj bo skuhala, še ne vem. Če bom lahko jedla, pa še tudi ne. ![]()
Danes: marelični cmoki iz skutinega testa
Danes: Riž z zelenjavo, pohan piščanec, zelena solata.
Včeraj: ragu, za sladico presna tortica:
![]()
![]()
![]()
Danes: riž z zelenjavo, ostanki pečenke
, motovilec in kristalka, pecivo.
![]()
Spet po nekaj letih obujamo običaj, da imamo na zadnji šolski dan pizzo. Danes je pečena doma v veselje prvošolčka. Zraven jabolčna pita in jabolčni štrudelj pridnih rok moje hčerke. Hura za počitnice.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| Mme je napisal/a: |
Danes: Riž z zelenjavo, pohan piščanec, zelena solata. Včeraj: ragu, za sladico presna tortica: |
Mme, se kje danes še skriva kakšen košček te čudovite tortice ??? ![]()
Danes: čorbica brez imena, okusna...jo je zmanjkalo prej, kot je bila dodobra skuhana, pol pa ohlajena lubenica in lepa spričevala mojih vnukov. Čudovit dan ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Danes: blitva s paradižnikom, njoki, mešana solata, malinova pena
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Polnjene gobe