Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes bo bolj večerja, pleskavica, mlada čebula, popečeni šparglji in prvič bom pripravila artičoko (se že kuha na pari), za pomakanje pa bo majoneza s česnom in dimljeno papriko.

jutri bom naredila mongolsko govedino (s porom in mlado čebulo) in pečen riž

Danes: reciklaža ostankov riža

zelena solata s paradižnikom (počasi popušča moje sezonsko prehranjevanje, v kratkih rokavih je zdajle še težje, sicer pa dvomim, da bo paradižnik te sorte poleti bistveno drugačen )

Dan je bil res lepo, končno z malo vetra

lp

mzm

Danes: pisane testenine s omako, pečene perutničke, mešena solata, breskve s čokoladnim pudingom

breskva

Miška, tole tvoje današnje kosilo je pa prava umetniška kreacija. zelo lepo zgleda, škoda pojesti!

A malo vetra? Pri nas v Ljubljani je bilo danes čudovito, nisem zanala kakšnega vetra, res mi gre že na živce to pihanje kar naprej!

naor

Juha, piščančje bedre v jogurtovi marinadi, pečena zelenjava, kuhani šparglji, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj sem delala za svojega omako s tuno in testenine, zraven domačo solato. Sama pa sem pojedla kos kruha z ajvarjem in veliiiiko skledo solatke :)

Danes pa ne vem, kaj bo. Da bo solata, to sigurno... Moj je nekaj govoril, da si bo šel iskat špikane čevape h Valterju,...

"Sam da je sladk pa kofe!"

Danes:   šmorn, rdeča pesa in solata z rukolo.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 08. 2015 19:02

Danes zelenjavna juha in cmoki- slivovi, borovničevi, marelični.( je treba porabit zadnje ostanke)

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sprememba plana za danes, namesto mongolske govedine bo:

testenine z govedino "ala fasulas" in kumarična solata "ala fasulas". Namesto pak choya, bom uporabila navadno zelje, vse ostalo pa imam doma.

@naor, ma kakšna kreacija neki, nafilan koromač je bil, a vseeno hvala. Vetra pa danes ni bilo veliko

Danes: jagnječje zarebrnice s prilogo

zelena solata, teran in voda

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti