Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

@mzm, nisem vedela tega glede igralcev, hvala :) Bila sem sveto prepričana, da je to popolnoma USA iznajdba, tako jo je enkrat v preteklih sezonah IT Mastechefa klasificiral Joe Bastianich.

Še mafaldine manjkajo :)))

Tukaj je en tak lep nabor raznovrstnih testenin, nad 50 kg je dostava po vsej EU brezplačna (preverjeno). Ko klikneš na ime testenin, se pojavi slika.

http://www.dececco.it/eshop/EN/prodotti.asp?Categor

Saša

Pri nas bo danes za fanta ostanek golaža z makaroni, za punce pa piščančja rižota z zelenjavo , za vse še beluši in brokoli in berivka s tržnice- moja še raste....pa še tiramisu bomo dokončno pospravili.

Jutri pa lazanja in zelena solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sashika, hvala za link.

Danes makaronflajš in berivka z radičem

Danes: svinjska ribica v omaki, kruhovi cmoki, mešana solata

breskva

Včeraj: segedin () in kruh.

Danes: faširančki in fižolova solata.

Balenka

Danes je bilo kosilo na hitro: Tortelini s špinačo in rikoto, kumarična solata.

RadaJem

Danes:  zelenjavna juha- brstični ohrovt, spekel se je jabolčni zavitek Paola

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 06. 2015 14:46

Danes solo solata iz kamuta, lososa in paradižnika. Sladoled.

Saša

Sreda:            

Pozdravček!

Danes bomo pekli na žaru , včeraj pa smo imeli zrezke v omaki s tartufi, pečen krompir in zeleno solato.

ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti