Pri nama je bila brzinska južna: špageti aglio, olio e peperoncino, pa stročji fižol iz kozarca.
rrr
Bovla z metuljčki
Pri nama je bila brzinska južna: špageti aglio, olio e peperoncino, pa stročji fižol iz kozarca.
rrr@mzm, nisem vedela tega glede igralcev, hvala :) Bila sem sveto prepričana, da je to popolnoma USA iznajdba, tako jo je enkrat v preteklih sezonah IT Mastechefa klasificiral Joe Bastianich.
Še mafaldine manjkajo :)))
Tukaj je en tak lep nabor raznovrstnih testenin, nad 50 kg je dostava po vsej EU brezplačna (preverjeno). Ko klikneš na ime testenin, se pojavi slika.
http://www.dececco.it/eshop/EN/prodotti.asp?Categor
Saša
Pri nas bo danes za fanta ostanek golaža z makaroni, za punce pa piščančja rižota z zelenjavo , za vse še beluši in brokoli in berivka s tržnice- moja še raste....pa še tiramisu bomo dokončno pospravili.
Jutri pa lazanja in zelena solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sashika, hvala za link.
Danes makaronflajš in berivka z radičem
Danes: svinjska ribica v omaki, kruhovi cmoki, mešana solata
Včeraj: segedin (![]()
![]()
) in kruh.
Danes: faširančki in fižolova solata.
BalenkaDanes je bilo kosilo na hitro: Tortelini s špinačo in rikoto, kumarična solata.
![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha- brstični ohrovt
, ![]()
spekel se je jabolčni zavitek Paola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
Danes solo solata iz kamuta, lososa in paradižnika. Sladoled.
SašaSreda:
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Nacho čips gostija