O, draga Babka, takšno kosilo bo pa jutri tudi na naši mizi, pa tudi solato sem dobila, domačo , zelo veliko.![]()
![]()
![]()

Bovla po kitajsko
O, draga Babka, takšno kosilo bo pa jutri tudi na naši mizi, pa tudi solato sem dobila, domačo , zelo veliko.![]()
![]()
![]()
Kruh za jutri (ups, danes) je spečen in se ohlaja, narejen po tem receptu http://www.kmetijaklepec.si/blogs/recepti/18066224-recept
Tudi domača solata je nabrana, golaž bo pa kar iz skrinje. Zdaj pa počasi spat ...
.deklicaZa dragega domača pica danes, ker o njej sanja že od ponedeljka... taka s kuhanim pršutom, sirom, olivami in čebulo.. in seveda domačim testom.
Zame pečena piščančja prsa z veliko curryja.
"Sam da je sladk pa kofe!"Jupijaaaa....danes pa jaz nič ne bom kuhala....![]()
Moj mož me vabi na kosilo v Spara:
on bo jedel domače polpete, pražen krompir in dnevno solato, najbrž tudi sladico vzame ![]()
jaz pa: pečeno postrv, tržaško omako, slan krompir... pa še kupon bom koristila, da bo v denarnici ostalo še kaj cvenka za prihodnjič ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveji golaž
, široki rezanci z drobtinicami, solata-berivka, radič, motovilec.
Vzhaja mi
.
![]()
Najmlajšemu bom spekla pizzo margerito, mož bo dobil dušeno zelje in pečenico, jaz pa imam par škampov in bo dovolj za buzaro.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiŠpageti s paradižnikom, šunko in grahom ter zeljna solata.
Pipi MajDanes: zelenjavna rižota (rjavi riž), mešana nabodala (marinirani puranji in koščki svinjine z zelenjavo-paprika, čebula, bučke)
, mešana solata več radičev![]()
![]()
dayana
pleskavice, paradižnikova solata in polnozrnat kruhek... ![]()
Juha, pečene perutničke, ajdova kaša z gobicami, kuhani šparglji, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Malinini razpokančki