Včeraj: špargljeva juha, šmarješki štrukeljci na sladko.
Danes: krompir v olupku, pečen v pečici, na hitro podušena mlada špinača z obilico česna.
Včeraj: špargljeva juha, šmarješki štrukeljci na sladko.
Danes: krompir v olupku, pečen v pečici, na hitro podušena mlada špinača z obilico česna.
![]()
![]()
![]()
Danes: kisla repa, matevž, kranjska
, skutino pecivo.
![]()
Včeraj domača pica,
danes dobiva obiske in bo na željo pire krompir, špinača, pečeni kosi odojka, za nekatere pečeni koščki piščanca in skleda solate!
tanjajDanes: njoki z golažem, radič s fižolom in breskov kompot
jutri: goveja juha z domačimi rezanci, pečen piščanec s krompirjevimi ocvrtki, kremna špinača, regrat z cvirki, in verjetno še jabolčni zavitek
marjuFižolov golaž, kruhovi cmoki.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Hvala Trixi, tako preprosto ga je narediti in zelo je dober.![]()
Danes: čemaževa juha z naribanim trničem in žlico kisle smetane
pečena bedrca, zelenjavni riž in mešana solata
Mmm trnič, moram enkrat probat.
Jaz pa sem cel teden po pol dneva preživela v škornjih na vrtu, danes pa eni čudni srbeči izpuščaji okoli gležnjev
( ??? guma ali kaj?????)
pa je šlo pol dneva na urgenci in kosilo je nam je skuhala kitajska restavracija.![]()
Vceraj gobova pita s porom, solata, jaz pa se kruh z nutelo
, Danes puranji zrezki v gorcicni omaki, pire krompir, spinaca in orehova potica![]()
![]()
Tudi danes smo imeli polento:
zeleni šparglji, okisani
lp
mzmSobota:
![]()
Pozno popoldansko kosilo: goveja juhica, pražen krompir, govedina iz juhe (doma ni bilo hrena, zato je brez zosa), zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom