Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveji zrezki v omaki,krompirjevi polpeti,stročji fižol v solati za moja dva,moje kosilo je v drugi rubriki.

linolina

petek: kisla repca, domače pečenice, nadevano listnato testo s kokosovo skorjico

sobota: konjski zrezek, ajdova kaša z jurčki in zelenjavo

nedelja: čevapčiči, radič z trdo kuhanim jajcem........in upam, da bo kaj kokosove skorjice ostalo za čez vikend :) :) :) :)

hribovc61

Ker je bilo potrebno porabiti trdo kuhana jajčka, so bili včeraj za predjed zvitki s tortiljami, jajčnim namazom, mlado špinačo, kuhanim pršutom.

Danes golaž in polenta.

www.slascicarka.blogspot.com

Mme

Danes:  ričet, domač .  Za sladico pa : skutino-lešnikova-kokosova.

mopsika

Juha, pečen pišek s čemaževim maslom, pisana leča, paradižnik in solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

danes popoldanski piknik, čevapčiči, pečen krompir in solata iz paradižnikov, paprike, čebule in mocarele

Pečeni jajčevci z mocarelo in zelena solata.

Pipi Maj

Česnova juha, regrat, kolački.

RadaJem

Torek pica, sreda ajmoht, orehova potica, cetrtek makaronovo meso, pehtranova potica, petek sataras, kruh, cokoladna jajcka 

satilon

Danes ni bilo časa za kuhanje- iz zaloge sarme, filana paprika, pire krompir, zame ena mešana solata s tunino.....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti