Danes sem bila več pred televizorjem, kot v kuhinji ![]()
Otroška zdrobova juha, ostanek krompirjeve tortice od včeraj, pogreto v mikrovalovki, solata iz kuhane cvetače in korenja, skutino pecivo.
Danes sem bila več pred televizorjem, kot v kuhinji ![]()
Otroška zdrobova juha, ostanek krompirjeve tortice od včeraj, pogreto v mikrovalovki, solata iz kuhane cvetače in korenja, skutino pecivo.
[citat=--dayana--]
Breskva: "žemeljšak je sladica?
Sladica, s kruhom in jabolki. ![]()
Danes: svinjski zrezki, šampinjoni z bučkami in smetano, njoki, mešana solata, pomarančna torta brez moke
breskva
Pri nas danes začinjen krompir iz pečice in popečeni jajčevci (za podmladek namesto jajčevca pohan oslič), endivija z radičem, za posladek pa borovnice s smetano.
Pr nas pa včeraj MESNI BUREK po moje
Danes bodo pa vampi ![]()
sam še nevem kako
Edin to že zdajle vem, da ne bodo na klasičen način
Enkrat gledu eno ameriško oddajo k so jih cvrli... Skratka, bom še videl ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe
ostanki sv. reber, pražen krompir
,
regratova solata s
.
mopsika![]()
Ponedeljek:
![]()
Pozdravček!
Danes je bilo za kosilo lahko rečem preplonkana ideja od Babke in Dragičke: korenčkova juha z zdrobom in palačinke s skuto, popečene v pečici. Za močnejšega v hiši pa vampi na tržaški način in kruh, pa palačinka tudi. ![]()
Zdaj pa na vrt, v gartlc ne morem reči, ker ga nimam ob hiši. ![]()
![]()
![]()
Pri nas danes spet polnozrnati špageti na hitro s čilijevim in česnovim oljem ter skleda endivije z radičem.
Za sladico pa jagode s smetano in hitro spet na sonce.
Otvoritev sezone čemaža: čemaževa kremna juha in testenine s čemažem. Za prste polizat
mamamia
Goveja juha z zvezdicami, od včeraj kosi pice, za moža hrenovka in paradižnikova solata, zame pečena kračka z zelenjavo in motovilec.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Enostavna zelena juha