Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem bila več pred televizorjem, kot v kuhinji 

Otroška zdrobova juha, ostanek krompirjeve tortice od včeraj, pogreto v mikrovalovki, solata iz kuhane cvetače in korenja, skutino pecivo.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

[citat=--dayana--]

Breskva: "žemeljšak je sladica?

Sladica, s kruhom in jabolki. 

Danes: svinjski zrezki, šampinjoni z bučkami in smetano, njoki, mešana solata, pomarančna torta brez moke

breskva

Pri nas danes začinjen krompir iz pečice in popečeni jajčevci (za podmladek namesto jajčevca pohan oslič), endivija z radičem, za posladek pa borovnice s smetano.

RadaJem

Pr nas pa včeraj MESNI BUREK po moje  Danes bodo pa vampi  sam še nevem kako  Edin to že zdajle vem, da ne bodo na klasičen način  Enkrat gledu eno ameriško oddajo k so jih cvrli... Skratka, bom še videl 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes:  goveja juha z rezanci, govedina iz juheostanki sv. reber, pražen krompir

regratova solata s .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 23. 2015 12:40

Ponedeljek:       

Pozdravček!

Danes je bilo za kosilo lahko rečem preplonkana ideja od Babke in Dragičke: korenčkova juha z zdrobom in palačinke s skuto, popečene v pečici. Za močnejšega v hiši pa vampi na tržaški način in kruh, pa palačinka tudi.

Zdaj pa na vrt, v gartlc ne morem reči, ker ga nimam ob hiši.

naor

Pri nas danes spet polnozrnati špageti na hitro s čilijevim in česnovim oljem ter skleda endivije z radičem. 

Za sladico pa jagode s smetano in hitro spet na sonce.

RadaJem

Otvoritev sezone čemaža: čemaževa kremna juha in testenine s čemažem. Za prste polizat

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 23. 2015 19:24

Goveja juha z zvezdicami, od včeraj kosi pice, za moža hrenovka in paradižnikova solata, zame pečena kračka z zelenjavo in motovilec.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti