Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za naše: Mesne kroglice v paradižnikovi omaki s česnom, špageti.

Zame: Pražen brokoli, brstični ohrovt, korenček in sojini kalčki, začinjeno na kitajski način.

Za vse: Motovilec in regrat v solati ter borovničeva pita po trenutnem navdihu.

Vesnuska

Danes pri nas polnozrnati špageti na način aglio e olio malo po moje (česen, čilijevi kosmiči in nalistane bučke, popražene na olju od sušenih paradižnikov, tik pred koncem sem dodala še nekaj narezanih češnjevčkov), zraven pa skleda mešane solate (regrat, različne vrste solate - domače). Za prste polizat.

RadaJem

Sporočilo je spremenil(a) RadaJem dne 19. 2015 14:07

Juha, omleta, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: sesekljana pečenka, krompirjeva omleta s čebulo, brstični ohrovt v omaki in regrat 

in  Ežoj-u in vsem Joži-cam in Jože-tom, ki danes praznujete 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

danes popečeni piščančji fileji s sirom, oviti v slanino, popečeni češnjevi paradižniki v vinski omaki, široki rezanci in fižol v solati

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 19. 2015 18:32

Danes: cvetačna juha, žemelšak

breskva

Vceraj zelenjavna juha in kruh z nutello, danes segedin in polenta. Nic sladice, je bilo vceraj prevec

satilon

Danes: Kremna brokoli juha od včeraj, piščančje belo meso v paradižnikovo kremni omaki z malo graha in paprike. 

Vanja

Danes: včeraj se je nakuhalo veliko ričeta, tako da je še danes za kosilo, zraven domač                                                 polnozrnat . Za sladico pa skutino-jabolčnizavitek iz vzhajanega testa                                                                                                                                            .

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20. 2015 12:35

Danes lazanja, motovilec in regrat v solati.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti