Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke je napisal/a:

Danes: domači široki rezanci s fižolom, žajbljem in "parmezanom za reveže", kot naši zahodni sosedje na jugu rečejo nadrobljenemu popraženemu kruhu

vrtan radič in jagode (so tako dišale, da je bila skušnjava prevelika)

lp

mzm

Živjo :) a lahko malo bolj natančno recept za te rezance? :) mislim omako :)

blossom

Danes ne bom kuhala doma.

Ker imava neizogibne obveznosti, ravno v času kosila, se bova na poti domov ustavila v Interspar-u:

Jaz si bom privoščila orado iz pečice, krompir z blitvo in mešano solato, moj mož pa bo verjetno izbral:

puranjo sesekljano pečenko s sirom, šampinjonovo omako, praženim krompirjem, eno majhno skledico solate in eno veliko sladico 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Pri nas danes testenine, hčerki s tuno, fanta mesno, jaz pa paradižnikovo.Zraven pa regrat.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: skutini štruklji v juhi.

Balenka

Včer pr nas pa TORTILJE S PIŠČANČJIMI ŽELODČKI  in si nisem mislil, da je to lahko tak okusno! 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Danes:   sv. zrezkiv korenčkovi in čebulni omaki,  zelenjavni riž,

mešana solata,  skutin zavitek.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2015 11:22

blossom je napisal/a:

mišzmoke je napisal/a:

Danes: domači široki rezanci s fižolom, žajbljem in "parmezanom za reveže", kot naši zahodni sosedje na jugu rečejo nadrobljenemu popraženemu kruhu
mzm

Živjo :) a lahko malo bolj natančno recept za te rezance? :) mislim omako :)
blossom

V ponev sem dala mešanico olivnega olja in masla​, lističe žajblja in na rezinice narezan česen, mini košček čilija (vse naenkrat, ne čakam, da se maščoba segreje), počakala, da je zacvrčalo, dodala skuhan fižol, malo solila, na hitro prepražila, dodala par žlic fižolove vode, še minutko počakala, ugasnila, dodala testenine, premešala in na krožniku posula z na olivnem olju prepraženim kruhom. Hitreje narejeno kot napisano

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

V ponev sem dala mešanico olivnega olja in masla​, lističe žajblja in na rezinice narezan česen, mini košček čilija (vse naenkrat, ne čakam, da se maščoba segreje), počakala, da je zacvrčalo, dodala skuhan fižol, malo solila, na hitro prepražila, dodala par žlic fižolove vode, še minutko počakala, ugasnila, dodala testenine, premešala in na krožniku posula z na olivnem olju prepraženim kruhom. Hitreje narejeno kot napisano

lp

mzm

Hvala :) bo v kratkem na meniju :)

blossom

Rjavi riž, ratatuj.

RadaJem

Vceraj domaci siroki rezanci, omaka boloneze. Danes zelenjavna juha, nutella na kruhu

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti