Testeninca, poglej kaj kuha "RadaJem", ima ful zanimivih idej za brezmesna kosila.
Pri nama danes stir-fry s piščančem in brokolijem in kuhan riž
Testeninca, poglej kaj kuha "RadaJem", ima ful zanimivih idej za brezmesna kosila.
Pri nama danes stir-fry s piščančem in brokolijem in kuhan riž
račkina juha z ribano kašo, rižota z domačim zajčkom, rdeča pesa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo bolani, zato smo vmes med cartanjem enoročno skuhali polnozrnate špagete s simpl paradižnikovo omako (popražena čebula, paprika, mutti, začimbe).
Ob takih dneh bi pa meni tudi pasal babi servis...
Danes: zelenjavna mineštra, fižolova solata in "kuharska desetina", ocvrt piščanec![]()
teran in voda
lp
mzmDanes: zrezki na mehiški način, pečen krompirja, mešana solata
Včeraj za kosilo solata iz papaye in za večerjo "grška" z bučnim oljem in feta sirom. Dobre solate ni nikoli preveč.
Danes:

in spet:

Pivo in H2O. ![]()
Vanja
Danes za večerjo (in jutri za kosilo) bo topla solata iz izraelskega kuskusa z gomoljno zelenjavo (pesa, koleraba, korenje), rakci in začimbami, prelita z olivnim oljem in limoninim sokom.
MaskaADanes sem se pa nagarala
in se mi ne da kuhat. Bom kar narocila pico, na veliko veselje otrok
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet, palačinke- ker je zmanjkalo marmelade, sem naredila domači namaz iz orehov in
kisle smetane, vanili sladkor, malo pomarančnega soka, cimet. ![]()
![]()
![]()
mopsika![]()
Torek:
![]()
Krepka juhica, da se bo lažje počakalo pozno popoldansko kosilo.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Brownie z marelicami