danes sva jedla pečenico, popečen ohrovt in kruh
jutri še ne vem točno, ziher bo pa najprej juha z ohrovtom in koruznim zdrobom (sem zasledila zanimiv recept v neki reviji)
danes sva jedla pečenico, popečen ohrovt in kruh
jutri še ne vem točno, ziher bo pa najprej juha z ohrovtom in koruznim zdrobom (sem zasledila zanimiv recept v neki reviji)
Danes jedilnik brez slike, ker smo to že petstokrat jedli: kitajski rezanci s piščancem in zelenjavo ...
mamamia![]()
![]()
![]()
Danes: kuhano kislo zelje
, mešan krompir
, kuhan sv. krača
, pecivo manchmellow.
![]()
Danes za kosilo rizota s piscancjim mesom, mesana solata in se nekaj rjavckov od vceraj![]()
pri nas pa kolerabična juhica, rizi bizi s perutničkami![]()
Včeraj je bilo za kosilo tole:

piščančje kračke začinjene z domačim habanerom, napake ne ponovim več, skurjeno vse po ustih in dalje..
pečen krompir, kitajsko zelje z rdečim fižolom in bučnim oljem. Za posladkati pa še miške.
nxyz
Sobota:
![]()
Pozdravček!
Juha, ocvrti zrezki, pečen krompir, popečen jajčevec, kuhana zelenjava, solata in rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes bolj pozno: čorbica in čebulni kruh, potem še nekaj tekočega iz sveže stisnjenega sadja ![]()
Mi danes za kosilo zelenjavna juhica in puranovi koščki s cvetačo, brokolijem in korenčkom v voku. Za popoldansko sladico pa ferdinandovi kolački. Aja, pa bučkin kruh smo tud pekli.
babka1951, sam tisti kruh je pa za dol past!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način