Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Balenka, sem nekaj iskala brez mesa, čeprav ga jaz obožujem, v skrinji vsako noč nekaj poka, res je že stara...

škoda bi bilo, da shranke, za katere sem se res trudila, zavržem še kar nekaj vrečk fižola je notri, jih bom z veseljem uporabila, recept je perfekten, samo odkriti ga je treba .Tudi Šmarješki štrukeljci bodo prav kmalu, res iz prave domače Bohinjske skute moje prijateljice, stojim že prav dobro, diham še bolj tako...

Danes smo pri nas že pojedli, otroško zdrobovo juhico

v nadaljevanju bo pa najboljša kisla repa in pečenice, sok iz kivija in ananasa, če staršev še dolgo ne bo, bo pa še kakšna pravljica

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: makaronflajž, mešana zelena solata.

mopsika

Babka, slika je odlična  tudi brez umetnih packarij!

Danes bo za moža jota- včeraj je prišel pozno pozno iz službe pa je dobil govejo juho z rezanci, hrenovko in paradižnikovo solato.

Za nas pa piščančja rižota, motovilec, rdeča pesa. 

Za posladek nekaj torte in skutin zavitek.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj domači hamburgerji,

danes mac-n-cheese, zelena solata.

Jutri pa pohan sir in francoska solata.

Lp

ursiii

Včeraj: korenčkova juha z grisom, pečen riž z jajčko, piščančjimi prsmi, porom, bambusovimi vršički in korenjem.

Danes: bograč.

Astrica

Vnedeljo smo praznovali, ker je kar nekaj ostalo, sva včeraj jedla ostanke

danes pa piščančji fajitas, tortilje, salsa in guacamole

Draga moja Trixi, kam so se izgubile tvoje slikice ???

pa MBrando, tvoje tudi ???

pa ljuba naor, tvoje tudi ??? Tako lepo si začela, pa si omagala ???

Večkrat opazim, da nas naš dragi Ežoj spremlja tukaj !!! Morda danes še nič ne more napisat, ko pa bo lahko, vem, da nas bo presneto okaral... in prav mu dam...

Ežoj, kako zelo te pogrešam in tvoje ribice tudi... naj bo še taka tema, vedi, na koncu sonček sije...vse dobro Ti želim

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: vsak dve žlici in pol jote,  po svojih zmožnostih gibanica s sirarsko skuto, por s suhim paradižnikom

endivija v solati s fižolom

lp

mzm

Danes: skutini cmoki, piščančji koščki v omaki, solata, schwarzwald tapioka

breskva

Danes: roast beef z brusnično omako, popečenimi kruhki in skledo solate. 

http://www.myhomecuisine.com/2014/11/evas-star-anise-and-o

cosmo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti