Včeraj tenstan krompir, pišč. file na čebuli in motovilec
danes bo pečenica in zelje s krompirjem in ocvirki
Včeraj tenstan krompir, pišč. file na čebuli in motovilec
danes bo pečenica in zelje s krompirjem in ocvirki
Pri nas je pestro: Včeraj se je romantična večerja v dvoje začela s: tuna sushi nachos (Sem zavila oči, ko sem prvič za to slišala, ampak niso to nachoti: pohani wontoni, malo rakovičjega namaza, gor tuna, povrhu guacamole in okrasno zelenje) Ena boljših stvari, ki sem jih kdaj jedla. Od tod je šlo vse navzdol: Buffalo sushi (brez sojine omake) bi bil super, če bi bil dimljen in ne odišavljen s tekočim dimom. Angus govedina v sushi rižu je bila presuha, okus pa super (kot bi jedel govedino in riž, samo da je lepo zavito, z malo pekoče majonezaste omake). Koktejl zame, šofer je bil zadovoljen kar z ledeno vodo. Doma pošten kozarec za nazdravje. :)

Danes: Tradicionalen službeni pig-picking. Fantje so začeli z žurko (beri dimljenjem) verjetno ob ene treh zjutraj, da bo ravno prav razpadel ob 6h zvečer. :) Ker piknik ni na mestu dimljenja, poberejo meso s pujsa, kot je prikazano na posnetku. Eden iz skupine je zadolžen da prinese svoje pivo, navadno se potrudi z dvema okusoma, manjkalo ne bo omake, solat takih in drugačnih. Jaz sem pri tem minimalist, mi je dovolj samo mehka žemljica, podobno kot za hamburgerje, bogato obložena z mesom. :)
| naor je napisal/a: |
Miška, lepo si tole pripravila, le to mi ni jasno, zakaj rupurut? |
Ja, proti zgagi, očitno je bila kombinacija kovtrčka in rjuhce prehuda (saj to, da je bilo vzeto dvakrta, ne more bit, zagotovo ne) ![]()
| ribaracarak je napisal/a: |
Mal izven teme (no, ne čist) - včeraj sem mojmu pokazala in prebrala, kaj je imela mišzmoke za kosilo in ko sem mu prebrala, da je bil za poobedek rupurut, je planil v tak smeh, da se mu je kava, ki jo je v tistem trenutku pil, zaletela in ni mogel lep čas k sebi prit rrr |
Zaskuzibuh, da ne bom še česa kriva![]()
![]()
Danes in jutri bodo polnjene paprike, za slovo od sezone.
lp
mzmPozabla vprašat: WTH je rupurut? ![]()
![]()
![]()
Tole. Da ni bilo kaj narobe s kosilom?
SonjaČE je beseda kolikortoliko normalna, poguglam, da bi pa tole pasalo pod zdravila, mi ni švignilo v glavo. Pravzaprav...
sem pomislila na kaj x-rated, ker je tako lepo opisovala rjuhe pa kovtrček...pa sem jasno mislila, da sta kam zavila....![]()
![]()
![]()
Sorry za smetenje.
Petek: rižota s sušenih paradižnikov, solata
breskvaDanes goveja juha z rezanci, makarončki z mesno omako in zelena solata
Babka, super, da vama pomagajo. Ne vem, kaj hudega se ti je zgodilo, želim ti čimprejšnje okrevanje.![]()
Enolončnica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/SKUTNI SVALJKI, paradižnikova omaka z pišč. fileji in skleda mešane soalte ( radič in motovilec).
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem