Pečena raca (je zmanjkalo račje masti za kuhanje), kifelčar, solata, popoldne skutni žepki z malinami.
Sonja
Hačapuri - gruzijski kruh
Pečena raca (je zmanjkalo račje masti za kuhanje), kifelčar, solata, popoldne skutni žepki z malinami.
SonjaDanes in jutri: čorba iz melancan, paprik in paradižnika, skoraj da ežojevo darilo ![]()
kruh, teran in voda
lp
mzmObstala pri sredi, se mi zdi:
Včasih je vsak izgovor dober, v sredo je bil tale: Life is short. Eat desert first! Sladica že ob 9h zjutraj, neke zelo suhe in božanske baklave moje libanonske sodelavke, polnjene s pinjolami. Jo gnjavim, da mi napiše recept, potem ga bom pa delila. TAke dobrote je treba deliti. Solo večerja: paradižnikova solata z malo feta sira.
Včeraj: Rice and beans, začinjen z neko začimbo, ki sem jo podedovala. Carnitas in salsa verde iz pečenih tomatillosov. Slika pa ni za javnost.
Vanja
Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata, čokoladni prijatel
breskvaČebulna juha, svinjski kotlet, pire krompir, paradižnikova solata.
dagaŠpinača, pire krompir in jajca na oko.
Sonja![]()
![]()
![]()
Danes: blitva s krompirjem
,pečen brancin
,paradižnikova solata,pecivo.
![]()
mopsika
Včeraj sva hladen dan izkoristila za peko v pečici, tako da je bila za kosilo pica, za sladico improviziran jabolčno hruškov (ne)zavitek, nato pa še domač kruh in žemljice.
katka85Danes: pašta fižol in klobasa
Jutri: zeljna juhica z ajdovo kašo, ohrovtove polpete, pečena paprika v olju, tatarska omaka in solata, za posladek višnjeve rezine
Juha, polnjeni puranji zrezki z gobovo omako, riž, kuhana koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hačapuri - gruzijski kruh

Pistacijeve rolice