moja večerja: goveja juha(skrinja) z rezanci, obična skuta in v njej piškoti![]()

Moje štručke
moja večerja: goveja juha(skrinja) z rezanci, obična skuta in v njej piškoti![]()
Danes: en njami kruh in zaseka
že par dni vsak dan, domače češnje , sem več gor, kot dol ![]()
lep
pozdrav
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Danes: pražen krompir, puranji zrezki, kolerabica v omaki, mešana solata
Včeraj: paradižnikova solata in kruh.
Danes: jogurt in kruh.
BalenkaVčeraj: grahova juha, medena rebra, zdrobovi cmoki, solata.
Danes bo tašča pripravila čufte. Mnjami.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes bo pri nas:
ena čorbica iz pora, koruze, graha in krompirja, palačinke z limono in sladkorjem...
pol pa nekaj v nabavo za v hribe, dolgo me ne boste zasledili, bom uživala v divjini ![]()
![]()
Babka, lepe slike, njami češnje!
Uživaj v naravi, gobe so že....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTrixi ![]()
![]()
sem dva jurčka že našla na mojem jutranjem pohodu, enega pa imam celo leto doma ![]()
![]()
Jutri greva za lep čas v gore, bom morda kakšno slikico uspela shraniti, upam, da bodo otroci na vrtičku v dolini vsaj kaj pobrali, če že zalivali ne bodo ![]()
![]()
![]()
Babka uživaj!
Včeraj pečen krompir s muškatno hobotnico in solata, kasneje panna cota.
Danes pa orada in zeljnata solata in kruh!
tanjajDanes: puran v čebulni omaki,polnozrnati široki rezanci z drobtinami,zelena in paradižnikova solata,zavitek
Babka1951, želim ti lep dopust v hribih,pa toplo obleko vzemi s seboj,bližajo se hladni dnevi-končno.
mopsika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Pesto palačinke