Danes mlad pečen krompir, pečeni kosi piščanča, sv. zrezek s sirom, gobova omaka, kuhana zelenjava, zeljna in zelena solata, briške češnje
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Danes mlad pečen krompir, pečeni kosi piščanča, sv. zrezek s sirom, gobova omaka, kuhana zelenjava, zeljna in zelena solata, briške češnje
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes vampi in solata-berivka z domačega vrta prav tako redkvice. Drugi meni pa špinača in pire krompir. A se kdo javi, da poslika in pošlje slikce?![]()
![]()
![]()
naor
Danes: zrezki v omaki, skutini njoki, mešana solata (kitajsko zelje, radič, fižol)
breskvaPozdavček!
; skoraj vsako noč ![]()
Drugače pa,
od nedelje do sobote - vmes 3x kalamari na žaru, ocena kje so najboljši
![]()

Vsakodnevni obisk - martinček; na koncu mize kreativni nered, manjka šop ključev...
![]()

Pozdravček!
Danes v krogu ljubih prijateljev žar piknik s prilogami ( pečena paprika, sir, bučke, solata), krostata, ananasovo pecivo in na koncu ledena kava.
Jutri ponovitev vaje.![]()
Ponedeljek pa zelenjavna juha.
tanjajDanes pri nas špageti s paradižnikom, mozzarelo in baziliko + rukola in mlada/majhna blitva v solati. Fotografij žal ni, smo bili preveč neučakani. ;-)
Dragička, a ti kdaj kaj zabušavaš? ![]()
![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Mi je všeč Brandov stil, malo "ežojevskega" pridiha ima! (knjiga, tabletka, nož!)
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Danes: pečen krompir,svinjska pečenka,solata,rezine rafaelo
mopsikaDanes goveja juha z zdrobovimi cmoki, makaroni z mesno omako, paradižnikova solata, stročji fižol v solati
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Brownie Muffins