Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Gospod Ežoj, saj veste koliko mi pomenite in kaj ste mi skozi vsa ta leta dali; in to ne samo v kulinaričnem smislu. Ste moj miny SAŠA VERONIK, DUCAS, VZOR in še kaj....

Vse naredite, da se vrnete in še leta žlahtno plemenitite tole našo kulinaričko!

Objem in veliko pozitivne karme vam pošiljam,

Uroš

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando je napisal/a:

Gospod Ežoj, saj veste koliko mi pomenite in kaj ste mi skozi vsa ta leta dali; in to ne samo v kulinaričnem smislu. Ste moj miny SAŠA VERONIK, DUCAS, VZOR in še kaj....

Vse naredite, da se vrnete in še leta žlahtno plemenitite tole našo kulinaričko!

Objem in veliko pozitivne karme vam pošiljam,

Uroš

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

rrr

Danes kruhove skorje in hladen čaj (viroza v hiši). Bodo dobrote v hladilniku morale par dni počakati.

Sonja

danes za kosilo srbski đuveč z mešanim mesom

Mirfas

Danes pri nas mesna rižota in zelena solata.

A ve kdo kako je kaj z Ežojem? Kar naprej mislim nanj....

Pozdravček

nejcanja

Najcanja, preberi strani nekaj dni nazaj, sporočilo od Marijan2, z dne 27.04. Vsak dan mu pošiljamo dobre misli z željami,  da okreva   . Neskončno ga pogrešamo.

Sobota: 

Pozdravček!

Nejcanja, oprosti... sem te površno prebrala... A ve kdo kako je kaj z Ežojem?

Pa še oprosti za "Najcanja". 

Ko prebiram o Ežoju, kar nervozna ratam.

Pozdravček!

Danes za kosilo:

- nekaj podobnega kot falafli

- skleda zelene solate

IN  ZA EZOJEVO ZDRAVJE

Posladek:

- iz "dobro obvescenih krogov" je bilo slisati, da nas  lepo okreva. Ce je usel potresu v Cilu, bo menda tudi to trenutno tegobo. Do tacas pa tudi jaz drzim pesti

Kvak

Mygrace

Danes in jutri: golaž

lp

mzm

Naj dobro obveščeni krogi povedo našemu Ežoju, da mislimo nanj in mu pošiljamo dobre želje. Kopriva ne pozebe.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti