Goveja juha, zame meso iz juhe in zelenjava, za mojga pa ocvrti zrezki piščančji in pražen krompir in zelena solata.
tanjaj
Kakijeva nevesta
Goveja juha, zame meso iz juhe in zelenjava, za mojga pa ocvrti zrezki piščančji in pražen krompir in zelena solata.
tanjajKapesante namesto juhe in brancin v pecici.
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/04/scallops-in-shell.htm
cosmoPozdrav vsem,
tudi jaz sem dlje casa registrirana, a ne aktivna clanica, redno pa berem to temo :) in se bom vkljucila...sama imam alergije na gluten in mleko in zaradi zdr. raLogov ne smem sladkorja in kvasa, tako da so moja kosila bolj...no, bljak :)..vseeno pa bi vsaj to trpljenje delila z drugimi :)
Pri nas danes pečeni piščančji in puranji kosi, ajdovi štruklji, špinača in zelena solata.
Za slabico pa jogurtova bomba iz baze...
testenincaNi bilo močnika
sprememba plana, ker so se na kosilo napovedali vnuki. Kaj je bil moj ![]()
Ohrovt s krompirjem in pohane kračke.
Danes: svinjski zrezki v omaki, njoki, solata, miške
Vjerovatno primjećujete da se naš vječiti študent ežoj već nekoliko dana ne javlja. Prije nekoliko dana (25.04) imao je težak moždani udar. Hospitaliziran je Ljubljani i trenutno je van životne opasnosti.
Za sada toliko,
Pozdrav
marijan2Marijan2,
hvala za obvestilo! Ežoju pa, če bere, veliko poguma in vse dobro!
SonjaPa to ne more biti res, saj ni 1. april ![]()
![]()
Ežoj, vsi moji angeli varuhi, ki so tam že dolgo, naj varujejo tudi tebe ![]()
![]()
![]()
Ežoj ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Pesto palačinke