Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sreda:    

Vampi, zelena solata;

soparnik (včeraj gledala na RTL-u - specialiteta dalmatinske zagore, takoj sem mogla sprobat,    čudovito.)

Pozdravček!

O, Dragička, si gledala, kako so delali tistega ogromnega, menda skoraj meter premera? Si zapisala recept? Se priporočam zanj.

Danes pri nas: goveje-kokošja juha z zdrobovimi žličniki, govedina iz juhe, malo kruha, jagode. Je bila prehuda lakota za kaj bolj primerno prilogo govedini.

rimljanka

Danes sem prvič na tem blogu, sem že malo nazaj napisala predloge za cel teden. Malo sem brala recepte za nazaj in sem ugotovila, da v večini kuhate jedi iz mesa, pa saj je najboljpripravno, zraven pa kakšna priloga in solata. Ja, pa sladica tudi, vendar pri nas ob sredah in konec tedna. Je pa vedno domača, pečem sama in v glavnem po receptih, ki jih najdem v kulinariki, se vedno obnesejo, pozdrav.

mopsika

Nič čudnega, če mopsika misli, da je tole blog, saj  zadnje čase na veliko šibajo linki do njih

Danes:

skleda zelene solate, kruh, teran in voda

lp

mzm

A tiste krokodile si kaj spekla, al sta kar takšne pojedla?

Ognjič

, spekla, jasno, ampak takrat ni časa za umetniško fotografijo

lp

mzm

Včeraj: pečen krompir, naravni zrezki, paradižnikova solata, orehova potica.

Danes: pečena piščančja bedra, paradižnikova solata, orehova potica.

Balenka

riž z grahom, pohanček

majaos

Danes: ješprenj z zelenjavo, pečen puding

breskva

Danes: bučna juha in žrebiček na hitro z gorčico, motovilec v solati, želim vam lepo popoldne

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti