Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svinjski zrezki, pražen krompir, sataraš, solata

breskva

Od včeraj mi je ostalo nekaj nadeva, vedno je raje več kot manj, stran pa ne mečemo (meso, špinača, sirarska skuta), zato danes špageti z zmešanimi nadevi za musako:

skleda zelene solate, teran in voda

lp

mzm

včerajšnji jedilnik: za kosilo pohan sir, večerja juha iz polenovke z rjavim rižem, bakalar (s krompirjem, zabeljen s česnom, petršiljem, olivnim oljem - zelo dobro, skuhala tašča).

Današnja malica pa moževa specialiteta -fritaja s šparugami 

majaos

ežoj je napisal/a:

Danes:

ežoj

Opet riba + ...?

marijan2

Šta fali?

Pri nama danes goveja župca, pomfri in meso iz juhe, radič in pehtranova  potička.

naor

Včeraj njoki v omaki z gorgonzolo in šampinjoni, solata.

Danes pasulj z rebrci.

Lp

ursiii

Juha, piščančji zrezek s karamelizirano čebulo, zdrobovi cmoki, solata, sladica.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kislo zelje, kisla repa, pečenice in v kosih krompir.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri nas pa velikonočno kosilo.

Predjed: namaz iz skute, vodne kreše + dodatkov v paprikinem obročku in mlečna pletenička

Glavna jed: šunka v testu, jajčne miške, hrenova omaka, skuta s čebulo in drobnjakom, mešana solata

Sladica: profiteroli

Mi jemo velikonočne dobrote danes ne moremo zdržati :) Moram reč, da mi je vse zelo lepo uspelo tako po okusu kot izgledu :)

testeninca

danes rižota zmešana z ajdovo kašo, notri paprika in piščanji mesek, zraven zelena solatka:

angie :)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti