Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: ohrovtova mineštra in za enega še malo 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Včeraj: goveja juha z rezanci, ajdova kaša z šparglji, piščančji zrezki, radič, motovilec, zelena solata

Danes: zelenjavna juha, tortelini, špinača iz kopriv, radič, zelena solata

Jutri: kislo zelje, klobasa, pire krompir

NENA58

Včeraj mineštrca, za sladico puding s piškotki in jagodami,

danes prata v hrenovi omaki, zdrobovi cmoki in tenstane bučke.

Jutri pa prata v omaki s šampinjoni, zdrobovi cmoki in cvetača.

Lp

ursiii

Danes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domače bonbice

breskva

Včeraj: dva čevapčiča, tri rezine melancane in dve majhne paprike, ostanki od nedelje ( pečeno na žaru ) in nekaj " fritat " ( koščki kvašenega testa, praženo v olju ) s jogurtom. Slike ni, ker ni bilo barvno usklajeno, pa tudi kompozicija mi ni uspela.

Danes kompozicijsko še kar, barvno morebit tudi, mal še moram delat na stilingu.

Lačen nisem bil ne včeraj ne danes.

Ma kakšn al dente, kaj pa vam je, namesto 11 min ( barila št.7 ), kuhano 20 minut, ravno prav

ežoj

naor je napisal/a:

Moje zlato, če ni bil tisti teliček kakšen star bik, ki se ni hotel omehčati? Tudi to se zgodi včasih.

naor

Hehe, vse je možno; sem že tudi sama sumila kaj podobnega.

Danes je ponovno tašča kuhala še za naju dva, in sicer zelenjavno juho, špagete carbonara in solato. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

ežoj je napisal/a:

Včeraj: dva čevapčiča, tri rezine melancane in dve majhne paprike, ostanki od nedelje ( pečeno na žaru ) in nekaj " fritat " ( koščki kvašenega testa, praženo v olju ) s jogurtom. Slike ni, ker ni bilo barvno usklajeno, pa tudi kompozicija mi ni uspela.

Danes kompozicijsko še kar, barvno morebit tudi, mal še moram delat na stilingu.

Lačen nisem bil ne včeraj ne danes.

Ma kakšn al dente, kaj pa vam je, namesto 11 min ( barila št.7 ), kuhano 20 minut, ravno prav

ežoj

HIHI gospod Ežoj, to pa to, saj se vidi da ste posebno pozornost namenili razporeditvi špagetov. 
Čista zmaga pa je vaša praktičnost in lahkotnost pri ribanju sira (v tem primeru ni parmezan, ali? ).
Nikad videno!! I LIKE THE IDEA 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sreda:      

Pozdravček!

Danes:

ežoj

Ma ne bi niti v sanjah si mislila, da imate lokalni cajteng v španščini, no...a so tud osmrtnice notr, pa obvestila o novi pošiljki v vaški ribnik?

Midva sva za kosilo imela testenine, reciklirano govedino iz juhe, solato in kozarec terana.

Ognjič

Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 16. 2014 14:49

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti