Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj:
Razvajanje na Tinju @ my parents house z eno izmed KULINARIČKA madam in njenim gospodičem 

Dan pred tem:
Ja kaj pa te vihate nouseke?!?! Ni bilo časa pje. Cel dan v akciji. Proteinska bombica in fiiiiina velika kafica sta več kot dovolj pokrili kosilo lakota. Zvečer pa se je nadoknadil manko

Ja, kaj mislite da je to kaj manj gurmansko? Zahteva celotnega konditorja, da pripravi tolele ŠTANGO od PROTEINOV 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

v četrtek smo mel mal ala mehiško: koruzna in bučkina juhica (odvisno od želja), tortilje s piščancom, rdečim fižolom, bučkami, mal sira in velik čebule), pečen krompir, načo sir, mešana solata z jogurtovim prelivom

petek: koruzni makarončki s popečeno zeleno, rumeno in rdečo papriko, solata

v soboto smo v družinskem krogu praznoval dedkov 77 rojstni dan in temu primeren je bil tudi jedilnik-beri to kar si je zaželel, vse smo nardil :) ni pa hotu torte, pa sm naredla rolado (rolada ni torta ;) čeporv je mela svečke gor)

sobota: goveja juha, pražen krompir, pečena svinska rebra, pečena piš. stegna, mehka solata+rdeča pesa, domača čokoladna rolada in kupljen sladoled

nedelja: sobotna juhica, goveji zrezki v čebulni omaki, pire krompir, solata, pa še spekla sm jabolčno-skutin štrudel 

danes: cvetačna juha, svinjska vratovina v omaki, za moža kruhovi cmoki, zame in bibo rizi-bizi

jutri pa vrjetno buranja...nism še odločena...

lp

danica85

Včeraj: goveja juha z rezanci, pražen krompir, vratovina, solata ledenka, sladoled.

Balenka

Včeraj bila postrežena od gostincev,

danes pa riž in sv. kotleta v čebulni omaki in solata.

tanjaj

Danes bom naredila eno gosto juho iz šitako gob in krompirja, zraven pa pol hrenovke vsakemu.Hrenovke redko kuham, nisem ravno navdušena nad njimi, a včasih je pa treba tudi kaj manj zdravega pojesti. Pa nimam sicer nič proti njim, samo ne uspe mi najti dobre hrenovke. Včasih mi okus odgovarja, pa se mi ovitek valja po ustih, drugič je ovitek ok, pa mi okus ne ustreza. Sem res ena tečna gospodinja!

Lep dan je danes, užijmo ga z vsemi čutili!

naor

Danes: rižota s piščančjim mesom in porom, mešana solata

Jutri: zrezki v omaki, kruhovi cmoki, solata

Sreda: enolončnica s fižolom

Četrtek: goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir, pesina solata

matejaoz

@naor - hrenovke so zakon. Meni vsaj...

Lp

preprost

Ponedeljek:          

Pozdravček!

Dragička, sem te jaz pogrešila, pa nisem upala napisat, sem se izognila tistemu, da bi spet perje okrog frčalo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Perje je fajn

Jao,spet smetim

Lp

preprost

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti