Včeraj nedolžna jota (vsaj tako ji pravi moja soseda..
)..danes pa mož doma,skuhal rižoto z piščančjimi koščki in veeeeliko mediteranskih začimb...dam hitro slikco gor dokler se Ežoj ne vrne,ker je bolj pocasta
.

Zvezdice alla Alfredo
Včeraj nedolžna jota (vsaj tako ji pravi moja soseda..
)..danes pa mož doma,skuhal rižoto z piščančjimi koščki in veeeeliko mediteranskih začimb...dam hitro slikco gor dokler se Ežoj ne vrne,ker je bolj pocasta
.
Danes je Pepelnica in temu primerno bo kosilo, gotovo solata iz regrata, motovilca, radiča in fižola, pa najbrž testenine v paradižnikovi omaki, če ne kaj drugega. ![]()
Ocvrti šampinjoni, pomfri, paradižnikova solata. Ne najbolj zdravo![]()
Sreda:
Cipelj na krompirju in korenčku; motovilec, radič, čičerika:

Pozdravček!
danes pri nas koruzni žganci z mlekom (meni ena ljubših jedi) in pa za posladek smuti iz banane in borovnic
.
Jutri bodo pa za kosilo čufti v paradižnikovi omaki in pire krompir (če se slučajno moja konkretnejša polovica kaj ne premisli)
lučicaPečene postrvi, krompirjeva solata, regrad.
Pri nama danes piščančje tortilije in zelena solata :)
PS: Je že kdo kdaj delal ješprenovo rižoto in kakšna se mu zdi?
LexieB| naor je napisal/a: |
Dekleta, kar tekmujete, katera bo lepše sestavila krožnik. Miška, zelo lepo! naor |
Hvala![]()
Danes: goveja juha, meso iz juhe (oplemeniteno s hrenom) s prilogo
skleda radiča
@LexieB, ješprenj je meni odlična zamenjava za riž.
lp
mzm
Danes pri naju: boranja in njoki, še malo je ostalo, bo jutri ena reciklaža ![]()
| LexieB je napisal/a: |
PS: Je že kdo kdaj delal ješprenovo rižoto in kakšna se mu zdi? LexieB |
Meni se zdi zelo dobra, dostikrat tudi zamenjam riž z ješprenom v polnjenih paprikah ali sarmi, dober je pa tudi sam z zelenjavo ali kar tako kuhan kot priloga. Tudi v riževih solatah lahko riž zamenjaš z njim (edino v ribji solati se mi le zdi riž boljši, ampak tudi to je stvar okusa).
Danes za kosilo: polenovka (uf, post za prste polizat).
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Široki rezanci z grahovim pestom