popečen piščanec, riž z zelenjavo, rdeča pesa v solati
anastazijab
Tiramisu
popečen piščanec, riž z zelenjavo, rdeča pesa v solati
anastazijab
Nedelja: Goveja juha, Pečena račka in mlinci
Ponedeljek: Testenine z zeljnimi krpicami in piščančjim filejem
Torek: Zajčja obara
Sreda: Tunina pica
Četrtek: Ajdova kaša z pičančjim mesom
Petek: Zelenjavna rižota
Sobot: lazanja
Vedno zraven veliko solate.
testenincaVčeraj gobova juha, pražen krompir, dunajci, kumarična solata, paradižnikova solata

Danes bo kostna juha z zakuho, file ribe, krompir, solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes za kosilo zame prežganka, pečen krompir in solata iz regrata in radiča, ostali (neverniki) pa včerajšnja divjačinska juha, pečen piščanec in krompir. Pa solata po želji.
yulchiVčeraj nedolžna jota (vsaj tako ji pravi moja soseda..
)..danes pa mož doma,skuhal rižoto z piščančjimi koščki in veeeeliko mediteranskih začimb...dam hitro slikco gor dokler se Ežoj ne vrne,ker je bolj pocasta
.
Danes je Pepelnica in temu primerno bo kosilo, gotovo solata iz regrata, motovilca, radiča in fižola, pa najbrž testenine v paradižnikovi omaki, če ne kaj drugega. ![]()
Ocvrti šampinjoni, pomfri, paradižnikova solata. Ne najbolj zdravo![]()
Sreda:
Cipelj na krompirju in korenčku; motovilec, radič, čičerika:

Pozdravček!
danes pri nas koruzni žganci z mlekom (meni ena ljubših jedi) in pa za posladek smuti iz banane in borovnic
.
Jutri bodo pa za kosilo čufti v paradižnikovi omaki in pire krompir (če se slučajno moja konkretnejša polovica kaj ne premisli)
lučicaPečene postrvi, krompirjeva solata, regrad.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto