Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

popečen piščanec, riž z zelenjavo, rdeča pesa v solati

anastazijab

Nedelja: Goveja juha, Pečena račka in mlinci

Ponedeljek: Testenine z zeljnimi krpicami in piščančjim filejem

Torek: Zajčja obara

Sreda: Tunina pica

Četrtek: Ajdova kaša z pičančjim mesom

Petek: Zelenjavna rižota

Sobot: lazanja

Vedno zraven veliko solate.

testeninca

Včeraj gobova juha, pražen krompir, dunajci, kumarična solata, paradižnikova solata

Danes bo kostna juha z zakuho, file ribe, krompir, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes za kosilo zame prežganka, pečen krompir in solata iz regrata in radiča, ostali (neverniki) pa včerajšnja divjačinska juha, pečen piščanec in krompir. Pa solata po želji.

yulchi

Včeraj nedolžna jota (vsaj tako ji pravi moja soseda..)..danes pa mož doma,skuhal rižoto z piščančjimi koščki in veeeeliko mediteranskih začimb...dam hitro slikco gor dokler se Ežoj ne vrne,ker je bolj pocasta.

Vrtejbenka

Danes je Pepelnica in temu primerno bo kosilo, gotovo solata iz regrata, motovilca, radiča in fižola, pa najbrž testenine v paradižnikovi omaki, če ne kaj drugega.

rimljanka

Ocvrti šampinjoni, pomfri, paradižnikova solata. Ne najbolj zdravo

Bubama

Sreda: 

Cipelj na krompirju in korenčku; motovilec, radič, čičerika:

Pozdravček!

danes pri nas koruzni žganci z mlekom (meni ena ljubših jedi) in pa za posladek smuti iz banane in borovnic.

Jutri bodo pa za kosilo čufti v paradižnikovi omaki in pire krompir (če se slučajno moja konkretnejša polovica kaj ne premisli)

lučica

Pečene postrvi, krompirjeva solata, regrad.

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti