Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

[citat=--Trixi--]

Tole dolgujem še za včeraj:

Čedovit kruh 

breskva

Pražena jetrca, krompir v kosih in solata, za sladico pa krof

Cinnamon Stick

Trixi je napisal/a:

Evo moj prvi krof v življenju .... po receptu moje tete ( pa ni olja v receptu, kot je običajno...)

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28. 2014 15:57

Čudovit izdelek!

Lp od R.

Trixi, jaz bi se povabila na tisti čudoviti kruhek in krofek, pa skledico za pasulj bi tudi s seboj prinesla

je še kaj ostalo

uummmmmmm, pa tistih sarm, od miške z moke, se tudi nebi ubranila

Malo prej je pri nas na vratih prva maškarca bila, pa mi je dejal: " Teta, če nimaš krofa, mi daš lahko kakšen dinarček, da bo moja mami lahko kruh kupila.?" 

Pred fantkom, me solze niso oblile, jočem pa sedaj

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Ribe v foliji po receptu iz Kulinarike. Kaj naj rečem recept najbrž ni slab, je pa čas pečenja velikkkooooo prekratek, pa so bile ribe manjše kot piše tem v receptu. Vglavnem za nas prvi katastrofalen recept iz Kulinarike.

testeninca

Pa jota pri naju, za ene tri dni

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes je kuhal mož..ješprenj mineštra po njegovo z timijanom..(nekje prebral da paše zraven..) za zraven krotegini in štravbe od drugega najboljšega soseda.Fotoaparat pa je šel v maškare.

Trixi,super prvi krof..

Vrtejbenka

Sporočilo je spremenil(a) Vrtejbenka dne 01. 2014 14:01

Pri nas pa pražen krompir, pečenica( ena za 4 ), radič v solati, pa miške smo cvrli.

tabu

Sporočilo je spremenil(a) tburgar dne 01. 2014 15:06

Pri nas smo danes jedli zelenjavno juho, čemaževo špinačo in pire. Sva sveži čemaž včeraj z možem nabrala

yulchi

danes kuskus od včeraj, poleg pa piščančji file (koščki) s papriko v omaki in motovilc.

lp

danica85

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti