Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Haha, ti si pa ena iznajdljiva Miška.Pri nama pa eden segedin, ena pa zelenjavno rižoto in solato. Jutri pa oba enako, le da bo ona še pire krompir zraven, on pa kruh.

naor

Ognjič je napisal/a:

oooooo, jadee ...odkar si tako malo na kulinariki, en un tvoj prijatelj tud bureka več ne peče. Samo še po pohanih vijolčastih kumarcah mlati .

Ognjič

Kl...nc pa tak prijatelj, skoz ene ribe peče pa dobr ve, da jih jaz ne maram, pol se pa povab na južno če lahko.

Danes: Pečenice in krompirjeva solata, jutri jota.

jade

Danes: mučkalica, polenta, radič s fižolom, čokoladni piškoti

breskva

Uf, uf, uf, tudi tukaj me nekaj časa ni bilo,

a nikar ne mislite tako, 

da pri nas kosila ni bilo. 

Petek: ričet. 

Sobota: krvavice in kislo zelje.

Nedelja: goveja juha, odojek in vložena zelenjava. 

Ponedeljek: prekajena krača, pečen piščanec in krompirjeva solata. 

Torek: rižota z zajčkom, mešana solata.

Danes: krompir v kosih, naravni zrezki, radič. 

Balenka

breskva je napisal/a:

Danes: mučkalica, polenta, radič s fižolom, čokoladni piškoti

breskva

Pohvala za sladice skoraj vsak dan. 

Pri nas danes košček piščanca in sv. kotlet, pražen krompir, zelenjava ( brokoli, cvetača, korenje) , regrat

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 22. 2014 20:10

Uf, pri nas danes pasulja ni bilo, se je fižol tako čudno obnašal, da je nastal prebranac, obrane kuhane prekajene svinjske kosti za mene in pleskavica za moža  -čki so bili danes, ker sva včeraj to spregledala

babka1951

Danes: piščančja obara, čokoladni puding.

Včeraj: zelenjavna mineštrica, postrv šarenka v smetanovi omaki, testenine, zeljnata solata.

Predvčerajšnjim: obara, piščanec z nacho sirom, pečen krompir, zelena solata.

Jutri pa bo 'skoraj mehiška ponev' (recept iz baze), paradižnikova solata, za posladek pa pecivo Angelske solze (sicer se ni dosti zjokalo, ampak menim, da bo okusno )

La_Rosa

testenine (za ene pirine, za druge makarončki) z zelenjavno mesno omako in velika skleda radiča; pozneje en sladki ananas.

regica

Četrtek:       

Rizi-biz, sv.ribica v jurčkovi omaki; rdeča pesa; orehova rolada s kislo smetano in ananasom:

Pozdravček!

Bučni polpeti pečeni v pečici, domača lahka tatarska omaka in mešana solata (radič,ohrovt in fižol).

Lp

tonsk

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti