Danes pa pri nas čista klasika - juha,
kotleti, pražen
, gobova omaka,
v solati,
,
,
brez svečke.

Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Danes pa pri nas čista klasika - juha,
kotleti, pražen
, gobova omaka,
v solati,
,
,
brez svečke.
Kosilo pri tašči.
juhica z jetrnimi cmočki, mesna lazanja,endivija z
.
refošk.
Danes: svinjska pečenka, krpice z zeljem, zelenjava s maslom, motovilec in koren v solati
Med tednom pa je bilo: Zajčja obara, piščančji zrezek v gobovi omaki, špinača z jajci in toast, račka in široki rezanci zraven pa vedno veliko solate.
lp
testeninca
![]()
![]()
Nedelja:
![]()
Goveja juhica; krompir v kosih z grahom, ribji file; solata: motovilec, radič in rdeč fižol; jabolčni zavitek na metre:

Pozdravček! ![]()
Pizza z morskimi sadeži na željo mladičkov. Jabolčna pita bo ob popoldanski kavi (pa mal za v nočno, pa mal za v internat, pa...je ne bo več :)
xMURKAxZelenjavna juha, rezanci z rakci (a ugane kdo, po čigavem receptu so), solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes,goveja juha,pražen krompir,pišančja bedra,mešana solata,
jabolčni zavitek.
Dragička pozdravljena!
Pri meni danes:
..................... ma ne, ni malinovec ( zakaj sprašujete ), to je za otroke ( odraslim se lahko zaredijo kakšni paraziti v stomaku, baje močeradi in še kakšna golazen )................ pa nič me ni sram, zakaj bi me bilo.
![]()
ežoj
Rezanci z rakci so po receptu mamemije :), jaz sem prišla do faze da sem kupila ostrigino omako :), sedi nadaljevanje :)
testenincaDanes, jutri , z mirno roko tudi pojutrišnjem: vampi
črna redkev v solati, kruh, pa sram naju tudi ni bilo![]()
Bile so še kroglice "pomarman"
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Metuljčki s paradižnikovo omako