Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pa pri nas čista klasika - juha,  kotleti, pražen, gobova omaka,  v solati, , ,  brez svečke.

limonca26

Kosilo pri tašči. juhica z jetrnimi cmočki, mesna lazanja,endivija z . refošk.

dari

Danes: svinjska pečenka, krpice z zeljem, zelenjava s maslom, motovilec in koren v solati

Med tednom pa je bilo: Zajčja obara, piščančji zrezek v gobovi omaki, špinača z jajci in toast, račka in široki rezanci zraven pa vedno veliko solate.

lp

testeninca

Nedelja:     

Goveja juhica; krompir v kosih z grahom, ribji file; solata: motovilec, radič in rdeč fižol; jabolčni zavitek na metre:

Pozdravček! 

Pizza z morskimi sadeži na željo mladičkov. Jabolčna pita bo ob popoldanski kavi (pa mal za v nočno, pa mal za v internat, pa...je ne bo več :)

xMURKAx

Zelenjavna juha, rezanci z rakci (a ugane kdo, po čigavem receptu so), solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes,goveja juha,pražen krompir,pišančja bedra,mešana solata, jabolčni zavitek.

Milži

Dragička pozdravljena!

Pri meni danes:

..................... ma ne, ni malinovec ( zakaj sprašujete ), to je za otroke ( odraslim se lahko zaredijo kakšni paraziti v stomaku, baje močeradi in še kakšna golazen )................ pa nič me ni sram, zakaj bi me bilo.

ežoj

Rezanci z rakci so po receptu mamemije :), jaz sem prišla do faze da sem kupila ostrigino omako :), sedi nadaljevanje :)

testeninca

Danes, jutri , z mirno roko tudi pojutrišnjem: vampi

črna redkev v solati, kruh, pa sram naju tudi ni bilo

Bile so še kroglice "pomarman"

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti