Danes:
torej: fina motna ribja juha, file skuše in rizi bizi.
Mzm, a je danes videti kaj bolj dietalno?
![]()
Danes:
torej: fina motna ribja juha, file skuše in rizi bizi.
![]()
| ežoj je napisal/a: |
|
A moram po pravic povedat ![]()
Danes: nedolžna ješprenka
palačinke s slivovim džemom
lp
mzmDanes: mož enako kot včeraj, jaz dušeno zelenjavo na maslu z vlivanci in pohan sir, grozdje
Danes: zelenjavna rižota, solata, jagodni puding
Pri nas pa polpete pa krompirjeva solata. Bom jutri kaj slikala ![]()
Juha, file osliča, krompirjeva solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Nedelja:
KrFavica odpadla...ja tako je to, če gospodič sam živi in si vedno nekaj novega scumpra ![]()
- 1x fiiina mesna polpeta (kandelaber); ostanek od sobotnega obiska SPAR Restavracije. zeeelo dobra!
- Mešanica pz polžkov in pirinih širokih rezancev
- mešana NJAAAAAAMIIIIII saljat
Ponedeljek:
Nema KrFavice, ali ima nešto drugog
:
- Puraaaaaaanji trakci
fino marinirani v VSEM in SVAŠTA
- Natanko zgornji trakci nato dodani v ponev z ogromno zelenjave, iz tega nastala
- RIŽOTA ala MbRando ![]()
![]()
![]()
![]()
- solata po planu....sveže zelje iz tržnice je samo dodala
na smrečico (JOoooooooj, še samo malo, SAMO MALO, pa že nabavim in krasim. KOMAAAAAJ ČAKAM---> off topic
)
Torek:
ZAMUDNIIIIIK. C c c ![]()
![]()
a vseeno
;
MARTINOVA POJEDINA ampak z nežnejšo varianto oz.
bedra v čebulno grahovi omakici. (Takooooo fino sem jo prej popekel, mariniral, nato pa pokuhal, da je meso kar samo odstopalo!!! Da DOL PADEŠ
)
MAMA JANA (moja druga maman) RDEČE ZELJE pa za vse prste in okončine telesa polizat. Tako dobre pa že leta nisem užival!!!![]()
Sreda:
Preprosto in na easy. Včasih je manj več!
- Jajčna omleta z nasekljano zelenjavo, pršutom, poprano suho in sv.vratekom
- Popečena BELA polenta
- velika šalca PEKOČEGA AJVARA + malo manj gorčice
- košček domačega od MOJE DRAGE SOSEDE narejenega sušija. ![]()
![]()
- Solata po programu...zelja ni manjkalo!
Četrtek:
Danes vabi VELIKI PRIJATELJ na kosilo ven.
Ali bo MEHIŠKO (še nikoli jedel chilli concarne v MEH.restavraciji. Izjemno se mi lušta) ali pa na Postrv in pečeno zelenjavo!!!
Petek:
- Pečen rižek in kurja tačka; pečeno v pečici (iz baze)
- Pečena rdeča pesa
- Soljat po programu
Rahla sprememba. Ahhh kako je fajn biti veliki otrok in si premisliti vsakih 5 sekund![]()
![]()
Po programu bo jutri, danes pa sem po luštih igral + za večerjo se mi že cel dan nekaj lušta, tako da sem mesek izpustil in bom raje zvečer basice,sirček,maslac in en proteinski puding ![]()
- KusZelenjavnaRižota (gobice, korenje, paprika, grah, čebula, por...) + pol male puranje hrenovčke
- Cvetačno-Sirov medaljon ala HOFER/Aldi.( Res niso slabi, tile vegi zrezki. Mi je danes soseda prinesla, da si enega naredim, češ da probam kako dobro imajo v Hoferju. Ona je kar dosti tega stestirala in ve kaj JA in/ali NE, ker je celotna njena VELIKA družina (nekje okoli 16. jih je ![]()
) vegi in tako se gospa spoznajo + še neizmerno jo cenim in spoštujem. Za tu in tam, takšni popečeni zrezki prav sedejo, čeprav VEM da moram tudi meseka jest, pa predvsem na količini delat, a danes sem res užival v tem. Hrska, okus je super, B je tudi nekaj pa itak bom zvečer dobil manjkajoče zadeve, hihi. Sploh če obožujete CVETAČO in SIR so NJAM. Aja, pa še s sezamom so potreseni. DOBROOOO. Pa glede na nutrtition value sploh niso slabi.)
- Eden mi je čisto zadostoval. Lepo hrska, poleg pa pekoč ajvar in gorčica
- Podušena cvetača z maslom
- solatka as usual
Jutri:
Dalje po današnjem programu.... + pričetek praznične peke. Testiranje. Muaaa
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Polnjene parpike
lp, tatjana
Zadnje čase se malo crkljamo in ne kuhamo. Včeraj smo bili na Okusih Radolce, danes pa peljeva otroke v Binetu v gostilno na Gburger - take so bile rojstnodnevne želje![]()
ANJA
Danes:
" segediner ", namesto zelja repa.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Tortilje s pivsko omako iz čokolade