Danes sta na kosilo prišla tudi najina srednješolca, sem komaj zadosti skuhala ![]()
:
puranji pariški, frišnu zelje ( pri nas rečemo "mešta iz zela" ) do konca pojedli angelske solze in sladoled
Danes sta na kosilo prišla tudi najina srednješolca, sem komaj zadosti skuhala ![]()
:
puranji pariški, frišnu zelje ( pri nas rečemo "mešta iz zela" ) do konca pojedli angelske solze in sladoled
Četrtek:
![]()
Kus-kus, lisičke in jurčki v omaki,
popečen piščančji file,
radič
Pozdravček!
Danes po želji ocvrt pišč. file in fižolova solata, zame kuhana hokaido buča in motovilec z zeljem v solati.
tanjajDanes sem bil nekako brez ideje, kaj danes za kosilo, vidim Babkino sliko, pa hajd po vrtu, nabirati zelenjavo,(pravijo da naj bi jo jutri zametel sneg), pa sem pripravil nekaj podobnega, zraven pa hrenovke.
Lp
tonskJuha, mesni polpeti, riž z grahom, zeljna solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: rjav riž in pospravljanje zadnjih vrečk v zmrzovalniku, polnih poletnih dobrot prijaznih ljudi, v kombinaciji z govejimi trakci, baje bo sneg ![]()
skleda radiča
lp
mzmVčeraj: Gobova juha po moje, pire krompir in popečeni koščki mesa
Danes: Rjavi rž z grahom in cvetačo ter čevapčiči+ skleda berivke iz rastlinjaka![]()
Danes je bilo tole, slikano pa pred peko. Zraven kumarična solata.

Danes pri nas piščančja rižota z zelenjavo in endivija:
Špageti carbonara po švicarsko, mešana solata - zelena, endivija in rdeč radič.
Cinnamon StickKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Lečina juha in krekerji iz polente