korenčkova juha, pečene kranjske, krompirjevo zeljnata solata
majaos
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
korenčkova juha, pečene kranjske, krompirjevo zeljnata solata
majaosFižolova juha in pina colada rezine.
JJDanes:
Kremna juha od cvetače in špageti ( seveda al dente, *ebo jih al dente in kdo ga izmisli, za al dente naj bi se kuhali 11 min, barila št. 7, po 30 min so bili še kar al dente.
A ja, od ponedeljka stroga dieta, no, par dni je že, skoraj, danes sem se ogrešil le s zeljno solato, ampak je vse brez popra ( in primerno temu tudi užitno, no s precej domišljije )
ežojEžoj, da pa morajo biti študentje na strogi dieti ![]()
Pri nas danes zdrobova juha s korenčkom, porom, bučko in grahom, pražen krompir, pečena kosa piščančka, kos sv.fileja, redkev v solati, kumarična solata
Slikati smo pozabili![]()
Danes: goveja juha s palačinkami, sadna prosena kaša s skuto
breskvavečerja: pecivo s pehtranom in orehi, polito s čokoladno glazuro![]()
ežoj je imel danes končno pravo kosilo, ne pa tiste binetove grižljajčke (finger-food al kako že
)
mi smo danes imeli joto iz kisle repe, za zraven pa jabolka v srajčki (s koruzno moko)... menda je dišalo kot na svetem andreju v stari gorici ![]()
Danes pa za kuharijo nisem imela prav veliko časa, tortica je bila narejena že včeraj, sem jo poimenovala " iz vseh vetrov " (mascarpone, smetana, višnje, limonina glazura...) je bilo treba porabiti sestavine, ki so kar ostajale, poročam jutri, ker danes še nimam komentarja od mojega uporabnika![]()
![]()
danes filane paprike
lep vikend, tatjana
Juha, popečen losos s smetanovo omako, široki rezanci z bučnimi semeni, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Biskvit s slivami