Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj piknik pri žlahti.

Danes: piščančji želodčki v omaki, pire krompir in solata.

tonsk

Alenka Š: Ker ne vem, kaj so klašuni, ne vem, če so moji piškoti to. Naredila sem krhko testo, nadevala s kokosovim/čokoladnim nadevom, naredila kroglice, spekla, povaljala v sladkorju. Meni je bilo zelo dobro.

Včeraj je bilo pri nas: cvetačna juha, omaka iz sataraša, zdrobovi cmoki, dušene bučke, pa jabolčna pita z dodatkom lešnikov. Mi je Naor dala idejo. Pa še pečen kostanj, proti večeru.

Danes: krompirjevi žganci, prisiljeno zelje, malo včerajšne pite.

pirnica

Špageti z drobtinami in paradižnikom, popečen puranji zrezek in zelje v solati.

tanjaj

Pri nas pa:

v soboto: ričet s klobaso,

včeraj: goveja juha z zdrobovimi žličniki, puranji zrezki v gobovi omaki, pražen krompir/riž in mešana zelena solata, za sladico pa jabolčna pita;

danes: za nekatere ostanki od včeraj, za druge pa domači slivovi cmoki in hruškov kompot.

(Mož mi je odtujil fotoaparat )

JJ

Danes: goveja juha, "spaghetti all'Amatriciana"

okisana cikorija in refošk

lp

mzm

Včeraj sva jedla juho, pečenega odojka, ajdovo kašo s šalotko in solato. Danes pa sva se z otrokom povabila k moji mami na kosilo. Zagotovo bo nekaj dobrega.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj: sarma, krompir

Danes: zelenjavna juha, testenine z gobicami, solata

Jutri: goveja juha, zrezki v gobovi omaki, kuskus, solata

Četrtek: juha, sardelice, krompirjeva solata

matejaoz

Včeraj sojini špageti z mesno omako, danes pa pečen piščanec, riž in solata.

ANJA

Zelje in špehovka...mmmmmmmmm :)

zoyaa*

Fuži z gobami (danes z šampinjoni), solata, potem pa v vrtec po vnučke, da bomo skupaj spražili carski praženec zraven pa jagodni kompot.

tonsk

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti